26 februari 2010

Peters andra rep

Laser har en tendens att se snyggare ut IRL än i bild, så jag är lite orolig för att ni inte kommer se hur sjukt snyggt ljussatt det här numret är. När rök kombineras med ett grönt "lasertak" för att sedan splittas av ett superknippe färgglada strålar så får jag värsta rysningen genom kroppen.

Det får jag för övrigt av Peter och låten också numera. Jag gillar det här. Jag tycker det är klart bäst den här veckan. Även om jag fortfarande inte blir klok på hur klurigt låten är är upphackad i olika delar, och jag vet att mina rysningar varit större med en mer klassisk, linjär uppbyggnad till ett cresendo.

Så han är självklar rakt in i Globen då? Nja.

Han kan fällas av folks förväntningar på startnumret, på tidningarnas förmodade hajp och på låtens klurighet som kanske inte uppskattas av groggpubliken. Eller bara för att folk hellre väljer Annas "Cher-röst" än Peters musikal-dito.

Men jag vet vart mina röster kommer hamna på lördag.

4 kommentarer:

Philip sa...

Vad kul o se er "live" idag i Malmö, vi gick förbi varandra på bron i Malmö. Ni har en riktigt bra blogg.//

MeR sa...

Åh hej, var det du? Du borde sagt hej ju. Vi vill se alla våra bloggläsare. Kram mr R

Philip sa...

Ibland funkar inte hjärnan med kroppen vet du! Man tänker, oj, det var ju de där duktiga bloggarna, o då har man redan gått förbi....Keep up the good work! O ha kul i Malmö!

MrR sa...

Haha vi vet:) vi tackar för berömmet! Keep on reading:)