08 februari 2007

Har någon Lust för Lakejerna?

Lustans Lakejer plus två dansande damer (varav en är tjejen som har huvudrollen i mellanaktsmusikalen) som åmar sig kring Johan Kinde.
Kinde i sin tur ser ut som han verkligen VILL slå…eller i alla fall äta upp…The Ark i vad som känns som ”Årets Evan-fast-med-doft-av-Orup” i min bok. Med BWO-driv. Eller nä, nu sa E det: En hetero-Evan med mörkare röst.
Fast egentligen är det nog bara 100% Lustans Lakejer.
Det är bra. Det växer. Det har handklappningar. De kastar av sig kläderna i höjningen. Det är bra på riktigt. Men räcker det? Det är ju inte schlager någonstans…men vad är det nuförtiden? Grymt svårtippat. Kanske sitter det massa gamla Lustans-fans därute som bara längtar efter det här? Eller så blir det som vanligt när mina polare A&A gillar något: Näst sist.
För mina polare kommer älska det här…det är jag säker på! Uppdaterad 80talssynth på svenska med rejäl bas…that’s my buddies. Men telefonröstarna? Svårt.
Bonus: När pyrotekniken smäller av i slutet hoppar presskåren 10 meter upp från stolen och E’s lock för örat han haft i en vecka släpper…

Inga kommentarer: