13 mars 2007

Nannes Nya!

Trots att utgivnings- datumet är listat till den 20 mars (och omslaget man ser där är singelomslaget) så kan man köpa Nannes nya fullängdare Jag Måste Kyssa Dig - vilket berömvärt nog inte är en samlingsskiva (vilket ju verkar vara en regel för alla andra Melloartister i år) men å andra sidan gjorde hon ju det för inte så länge sedan - på iTunes redan nu för nittio spänn.

Ska man lita på de 30 sekunders tjuvlyssningarna som man kan lyssna på gratis så låter det precis som man kan misstänka - väldigt, väldigt Nanne Grönwall...det vill säga en galen blandning av allting: Från Melodifestival/titellåten och annat Håll Om Mig-gitarrigt, via en svensk version av Simon&Garfunkels Bridge Over Troubled Water, till en jazzig chacha-grej(?) som handlar om att Nanne gillar att prova skor...och så en låt som heter något så härligt Astrid Lindgrenskt som Pissenisse.

Skadad som jag är så kan jag så klart inte låta bli att undra över hur många av dem som är rejectade Melodifestivalbidrag? De flesta av dem ligger nämligen runt treminutersgränsen...

Inga kommentarer: