09 maj 2007

Eurovisionkortisar

Dansgolvet på Euroclub igår natt utvecklades under en stund till rena svenskfesten. Måns är väldigt popular här, Anna Books Samba Sambero verkar också höra till årets internationella favoriter, Alcazar spelas såklart, självklart också Carola - men även Linda Bengtzing (låtar både med och utan Markoolio), Nanne och Lena Ph fick dansgolvet att koka. Inte ett spår av The Ark, dock.

Om DQs huvudbonader och berget med Guri Schanke-DVDer som norrmännen burit till den nordiska festen imponerade så gjorde knappast gratisbuffén på samma tillställning det. Småkorvar, småköttbullar och chips. That's it. Snabbast rök dock de finska give away-singlarna. Sverige kontrade i sin tur med att varken ha ett bord med reklamprylar eller att låta The Ark uppträda (som alla de andra nordiska artisterna gjorde med ett par tre låtar vardera). Vi verkar ha en ganska annorlunda approach mot alla andra länder här…

Det stora snacket här är fortfarande att arenan är så liten, vilket gör att biljetterna är sjukt svåra att få tag i…till ALLT. Det inkluderar även repetitioner och genrep (R1 får sitta i hallen och undertecknad i presscentret) och tillexempel har hela svenska delegationen (alltså ALL press) bara fått fyra fotoplatser och hela tyska delegationen (160 ackrediterade) har fått sex platser att dela på! Alla ackrediterade får inte heller gå på de officiella efterfesterna.

För den som vill ha en mera "stora uppspärrade ögon gud så häftigt det här är jag har nog aldrig haft så kul"-view om gårdagen kan hoppa till min privata blogg och vill man se bilder så finns det massa på QX.se. Nu blir det genrep.

Inga kommentarer: