20 oktober 2007

Fyra favoritgäng vi gärna ser igen under Melodifestivalen 2008


1. Hannas hunkdansare (2000)

Visst, Sonja hade ett bildskönt killgäng med sig 2006. Men Hannas ursexiga trio i vita overaller, som åkte av halvvägs under låten, var strået vassare. Riktiga män i bar överkropp kan vi aldrig få nog av.
2. Tommy Nilssons kändiskör (1989)
Okej, Vicki Benckert, Ankie Bagger, Jerry Williams, Tommy Ekman och Jean-Paul Wall är kanske inte vad vi vill se i Melodifestivalen idag, men dom får representera konceptet. Varför har ingen anammat det här vinnargreppet från sent åttiotal? Kan inte någon artist skramla ihop ett skönt artistgäng som backar upp låten ytterligare till festivalen 2008? Love it.
3. Andreas Lundstedts damdansare (2007)
Har tre dansande kuttersmycken nånsin haft så mycket klass, sexiness och rytmkänsla? Don´t think so. De här tre damerna i läckert beige lyfte "Move" till himmelska höjder och vi hoppas så att de dyker upp i en annan danslåt i nästa festival, och återigen visar vart skåpet ska stå.
4. Günters tjejkör (2006)
The Sunshine Girls klarade knappast av den maffiga refrängen som mustaschmannens låt bars upp av. Men det gjorde den här paljettprydda trissen. Som dom sjöng! Vi älskar att dom gavs ordentligt med plats i en av våra absoluta favvislåtar, och vi älskar att dom verkligen fick sjunga ut. Den artist som kniper detta gäng lovar vi Schlagerprofiler evig kärlek.

1 kommentar:

eurofivestar sa...

Var inte en av Hannas dansare snygge Hey Baberiba-David Hellenius?
Jag minns också tydligt att de hade rakat av sig håret på brösten mellan genrepet och finalen. Viktiga saker kommer man ihåg...