13 oktober 2007

Idol 2007 Ut: Patrizia

Som de två Idolfans vi är borde vi i alla fall kommentera (ledsen, Jidhe) Sveriges NÄST största musiktävling och dess fredagsfinaler. Klart det är en besvikelse att Patrizia åkte och att Gathania och Sam fick stanna. Men som Idol tidigare visat så är är det inte alltid den sämsta som åker och det är alltid en begåvad deltagare som får packa väskan tidigt. Denna gång blev det Patrizia , vilket berodde på hennes ljumma version av "Can´t take my eyes off (of you)".
Så bye bye Patrizia, you will be missed.
Men hello Evelina!
Fan, vilken fantastisk version av "For your eyes only" den rödhåriga bruden gjorde igår. Kan Evelina vara årets överraskning? We sure hope so. Bond-låten har aldrig låtit mer dramatiskt vacker. Hade det här varit "Project: Runway" hade vi lätt hängt hennes version över en provdocka och utsett henne till veckans vinnare.
Och Marie Picasso gjorde en strålande "What a feeling (Flashdance)". Är det bara jag som känner att hon är en given toppfemma i år och löjligt given till Melodifestivalen 2009? Bobby Ljunggren, ge henne en ballad och hon är 2009 års Sonja.
Men. Nästa vecka måste Sam packa väskan. Allt från röst till scenspråk och klädval är ansträngt med den killen.
So please, don´t let Sam play it again.

Inga kommentarer: