01 november 2007

Måns och Charlotte i duett?
Även idag har Expressen schlagernyheter och nu handlar det alltså om att Charlotte och Måns kanske gör "Hero" som en duett:
– Jag förhandlar fortfarande, säger Perrelli. Det är många bitar som ska falla på plats för att jag ska ställa upp. Men givetvis vore det roligt om det blev så. Måns och jag har jobbat ihop tidigare vid en tillställning på Grand Hotel. Då gjorde vi duetter tillsammans. Måns är mycket duktig och ser bra ut. Han har åstakommit väldigt mycket på väldigt kort tid. Om jag nu skulle göra en duett är han en väldigt bra kandidat...
Frågan är bara hur troliga dessa uppgifter är. Måns har ju "Footloose" ett bra tag framöver och har ju tidigare sagt att det inte är troligt att han dyker upp i schlagern nästa år.
Men jag tycker nog att det vore en saftig match för eventuella jokrarna Carola & Andreas om dom fick möta Charlotte & Måns. Vilken duettmatch! Alla andra lär ju bara få slåss om smulorna. Och schlagerfansen, småflickorna och bögarna lär redan ha börjat mobilisera sig för att stötta "Charåns".

4 kommentarer:

Ellen sa...

Mums-Mums och Carolas duett på Victoriadagen (Bridge over troubled water) var det pinsammaste jag sett på tv i år... Jag satt bara och skrattade. Men Måns och Perrelli kanske funkar...
Däremot Andreas J och Carola - hur tänkte de där? Skulle förmodligen dra in enoooormt med röster men...usch.

Henrik sa...

Men nu kommer jag ju bara bli grinig för att det antagligen inte blir så.

Bollinger Bolshevik sa...

Haha - vill Charlotte ha en chans eller inte? En duet m Måns ska sjunka som en sten i älven. Gör d ensam, Charlotte!

saom sa...

Charåns! Haha! Eller Målotte? Stackarna, det är inte alla som har namn som blir klockrena att slå samman...