06 november 2007

Orup och Lena jokrar?


Aftonbladet skriver idag att Lena Philipsson och Orup kan vara jokeraktuella 2008. Tydligen har duon ingenting planerat varken deltävlingshelgen i Göteborg, Andra chansenhelgen i Kiruna eller Globenfinalhelgen i Stockholm. Och för att ytterligare gödsla ryktena säger Lenas taleskvinna My Ströbaeck:
– Vi håller de veckorna öppna för att möjligheterna ska finnas om det skulle komma en förfrågan.
Hon fortsätter:
- Det är mer aktuellt nu än tidigare. De tycker att det är ett roligt och stort projekt och för att de ska kunna prata om det gör vi så här med schemat.
Orup och Lena-ryktet sägs dessutom ge liv åt snacket att jokergänget 2008 skulle ha temat stjärnkonstellationer. Carola och Andreas Johnson, Thorleifs & Dogge, Idolgänget (Markus Fagerwall, Danny, Erik Segerstedt och årets snygga mespropp Mattias Anderasson) samt Alcazar (fast dom är väl ingen stjärnkonstellation...?) är alla namn som Aftonbladet nämner som jokeraktuella.
Och visst, Orup och Lena kan väl behöva en hit ihop efter att ha kört sin show nu i två säsonger. De riskerar knappast att skämma ut sig och kan nog få en skön vårhit på svenska. Vi har ju faktiskt väntat länge nu på att Ph ska få ändan ur och släppa nåt nytt. Fast den ultimata drömmen vore ju om Lena sparade sig ett år och kom tillbaka 2009 med en sån där låt hon pratat om att hon vill göra, en i Army of Lovers-stuk signerad Alexander Bard & Anders Hanson...
Thorleifs och Dogge"Jag-gör-allt-för-pengar-och-har-förlorat-all-trovärdighet" Doggelito luktar väl flopp lång väg, och Idolgänget känns som en olustigt omaka samling. Vill de verkligen klumpas ihop sådär? Och Danny och Markus Fagerwall gör väl knappast samma typ av musik? Nej, satsa på Danny & Therese istället. Eller Danny feat September! Bägge kombos skulle kunna ge oss allt som "The Arrival" eller "La Musica" inte lyckades med: En saftigt stor danshit.
Stjärnkonstellationer låter hursomhelst som en GENIAL jokeridé.

Inga kommentarer: