03 november 2007

Skämmes, ta mig f*n!

Ni minns väl Daniels "fullständigt unika" version av Britney's (Hit Me) Baby, One More Time igår va? Där Kishti grät och de andra två slog knut på sig själva för att berömma vilken riktig artist han var som gjorde något så eget av den låten?

Konstigt nog verkar Travis gjort en cover på Daniels "fullständigt unika" version redan. Och spelat in den på skiva. Och gjort den live. För flera år sedan.De är snabba de där Travis. Och tänk att de följer svenska Idol!

3 kommentarer:

Susanne sa...

Nja, inte helt rätt va. Travis gjorde låten som en skämtversion som sen spred sig och det är säkert därifrån Daniel har fått iden men nog tycker jag ändå han gjorde den till sin.

eurofivestar sa...

Den här var ju skitstor i UK för flera år sedan. Och den var ingen skämtlåt, de gjorde det för att de tyckte det var en bra låt. Och det är ju det ju. Kanske allra bäst i Travis version faktiskt. Även om jag gillar Brittans. Daniels har jag inte hört. Idol suger ju :)

Anonym sa...

Är ingen musiknörd men t.o.m. JAG hade hört Travis version för länge sen. Satte fredagsgodiset i halsen när Swartling visade sig ha noll koll på musikhistorien...lite pinsamt faktiskt. Daniels "unika" version var väl inte dålig men också allt utom unik.
Vill även minnas att Per Bjurman fick ståpäls av Travis version och hyllade de svenska genierna bakom låten... Skämtlåt? är det meningen att jag ska bli förbannad eller?