06 december 2007

Mera Idoleffekter?

Jag ska sluta tjata, men när man kollar ännu lite närmare så börjar ju det nästan bli fånigt på iTunes svenska nedladdningslista:

Jeff Buckleys briljanta version av Hallelujah ligger etta, och Leonard Cohens original femma, efter Amandas insats i fredags.

Alicia Keys No One ligger trea - en låt som Amanda också sjöng i fredags.

Efter att P3 börjat spela Leona Lewis Bleeding Love så har även svenskarna förstått vilken hit den brittiska Idol-vinnaren (okej, X-Factor...same, same but different) sitter på och lyft den till en andraplats.

En av mina personliga favoritjullåtar All I Want for Christmas is You med Mariah Carey har hoppat in på listans sjätteplats, efter att Idolvinnaren Agnes och Idols största fynd hittills (får vi väl ändå kalla honom just nu när ingen sett Darin på ett tag) Måns Mums-Mums Zelmerlöw spelat in den för MQ. Deras version går också att köpa på iTunes, så kanske dyker den också snart upp på listan?

Wyclef Jean ligger åtta och i min värld måste det bero på hans Idolinsats också... Inte bara för att det blev bättre för det här inlägget, utan för att jag inte riktigt förstår vad som skulle motivera folk att köpa den låten annars...

Inga kommentarer: