10 december 2008

Kör & dansare klara!Melodifestivalens slitvargar är nu utsedda och Schlagerprofilerna jublar. Vår favorit Lars Hägglund är en av de fyra fasta körmedlemmarna 2009 och därmed längtar vi om möjligt ännu mer till nästa års repetitioner. De andra körmedlemmarna är idel bekanta ansikten: Dea Norberg har ingått i huskören tidigare, är bästis med Charlotte Perrelli och körade bakom henne i Belgrad. Martin Kagemark är körveteran och har varit med i MF-kören varenda år nu sedan 2003. Och Jessica Marberger, som också körat i festivalen förut och bland annat förstärkte Carolas Evighet 2006 bakom scenen.
De fyra som är med i den fasta dansartruppen är: Linda Hansson, Thomas Benstem (flaggviftade åt Carola i MF 2006), Jenny Larsson och Fredrik Börjesson (bild saknas).

Men i år kommer det också att tas in många externa dans/sång-människor eftersom man vill se variation i numren, berättade Christer Björkman. Så huskören/dansarna är definitivt inte med i alla nummer...

10 kommentarer:

Elias sa...

Tänkte på en sak som inte har något med detta inlägg att göra, men ni schlagerprofiler kanske har svaret. Visst är det så att 30 av 32 artister har presenterats? En joker plus Johan-Becker-låten är kvar va? Jag undrar mest varför inte Johan-Becker-låten presenterats i någon klunga av artister? Eller har jag bara missat det?

Oswald sa...

Det kommer ett inlägg!

Björn sa...

Vill ha tillbaks Johan Röhr i kören :(

Oswald sa...

Röhr är väl numera fast medlem i Patrik Isakssons band och har lämnat melodifestivalandet bakom sig?

Heja Lars! :)

Anonym sa...

Jag vill ses snyggingarna från Gröna Lund framträdandet!!!!

Anonym sa...

Jag vill ses snyggingarna från Gröna Lund framträdandet!!!!

Oswald sa...

Vilka snyggingar och vilket framträdande?

Erika sa...

Starpilots Albin, Patrick o Daniel som uppträdde på Nikelodeon show bla, Riktigt party!!

Mikael sa...

Det där är världens bästa kör!!!! Dea och Jessica är stora favoriter. Sen btw, tycker jag ni kunde frågat Mika om ni fick låna hennes bild på Jessica...

Det var ju inte direkt en nyhet det här med kören, vi avslöjade det för många veckor sedan på Schlagerzoot.blogg.se men kul att fler engagerar sig i kören och dansarna :)

Sara sa...

Precis som Mikael skrver är det en helt fantastisk kör som väntar nästa år. Jag håller även med om att ni borde bett om lov innan ni använde Mikas bild på Jessica. ;)

.. på tal om Jessica. Ni nämner aldrig hennes namn i texten. Något ni bör redigera kanske?

Och ja.. Vi var före, kanske först, om detta i schlagerzoot. Jättekul dock att fler än vi engagerar sig i kör & dans. :-)