10 december 2008

Vad hände med Higher?

Nu är alltså 30 av 32 artister presenterade till Melodifestivalen 2009 (och nej Stockholm City: Det är inte två Jokrar som åtestår, bara en - där EMD fortfarande verkar vara hetaste budet, men ytterligare namn sägs faktiskt in i det absolut sista vara aktuella).

Men vad hände då med låten Higher från Johan Becker & Co?

Enligt vad Schlagerprofilerna erfar så ÄR det Becker-projektet Star Pilots som skall framföra låten, men just nu så finns det inga ansikten på Stjärnpiloterna.
Killarna som plockades in i somras för att marknadsföra In the Heat of the Night är nämligen ute ur bilden, och nu letar man efter nya, fräscha, skönsjungande piloter för att kunna landa planet och styra bort det från att bli ett kamikaze-uppdrag.
*plats för att stoppa in flera flygplansskämt*

Besked om vilka som kommer stå på scen väntas komma inom det närmaste och kommer då skickas ut som ett pressmeddelande av SVT (= inga flera tisdagar i "det rum som blev över" i TV-huset).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men apropå EMD, Det KAN ju bli lite tajt om tid för Erik Segerstedt om han klarar sig länge i körslaget (men KS kanske är slut innan MF börjar??). // Jonas

Anonym sa...

Låter den inte exakt som "In the heat of the night" ?? Direkt när jag hörde den så kände jag igen den!! Fick leta ett tag innan jag hittade den o döm om min förvåning när det var samma band som sjöng den. Varför skriver man en ny text till en gammal låt?