21 februari 2009

Caracola får ny medlem!

Caracolas Frida Karlsson (hon med orange klänning) har lämnat gruppen för att dra utomlands, och istället tar Ystadstjejen Sara Larsson över som tredje medlem i Smiling in Love-trion. "Inom den närmsta framtiden" ska gruppen släppa nytt, berättar ett färskt pressmeddelande.


8 kommentarer:

Lisa sa...

Lustigt att ni"oberoende journalister" går på det här pr-tricket. Det är inte lite utstuderat att skicka ut ett pressmeddelande under pågående mello då de vet att ni schlagerbögar sitter med antennerna på helspänn. Den här infon hade ju nämligen fått noll intresse om den kommit någon annan gång på året.

Oswald sa...

Tja du Lisa, du kan inte ha mycket koll på Schlagerprofilerna du...

Vi ÄLSKAR Caracola.
Kolla bara förra årets MF-bloggning.
Det här pressmeddelandet skulle kunna ha kommit på julafton och vi hade lagt upp det med en gång.

Dessutom; på vilket sätt är vi som bloggare inte "oberoende journalister" om vi skriver information vi får i ett pressmeddelande? Utveckla gärna!

Puss & Kram från Sveriges två största Caracola-fans.

Lisa sa...

Ja du oswald, du verkar inte ha mycket koll på journalistik. Är du ens utbildad journalist?
Att du ber mig utveckla är ju skrattretande.

För det första, jag ser inte bloggare som journalister. Anledningen till att jag skrev de orden inom situationstecken var för att ni verkar anse er vara det.

För det andra, på journalisthögskolan fick i alla fall jag lära mig att man inte blandar in sitt egna subjektiva tyckande, så vida man inte är just en tyckare, i sitt arbete. Att lägga ut ett helt pressmeddelande för att man är sveriges två största Caracola-fan känns inte så objektivt.
Men sen har ni ju å andra sidan bara en blogg. Det kanske var ett lite missriktat påhopp av mig, och jag är inte sämre än att jag kan erkänna mina tillkortakommanden. Jag kanske bara helt enkelt ville få utlopp för mina känslor av total avsmak gentemot er, schlagerprofilerna.

Puss och kram från sveriges största schlagerprofilerna-hatare.

Oswald sa...

hahaha

Stackars Lisa. Du kan inte ha mycket att göra en lördag om sitter och läser en blogg du hatar och orkar bemöda dig med att sitta och kommentera den. Men vi gillar dig ändå!

Nä, jag är absolut inte utbildad journalist. Varför trodde du det? Jag är civilingenjör. Väg och Vatten på Chalmers. Projektledare. Trivs alldeles utmärkt med det.

Sedan bloggar jag om schlager här i bloggen för att det är mitt stora intresse. En hobby. Något jag älskar och tycker om, och jag skulle aldrig få för mig att kalla mig journalist.

Men jag älskar Caracola. Jag älskar Melodifestivalen. Jag älskar att skriva här och jag älskar alla som orkar läsa och engagera sig.

Jag skriver som ett schlager-fan till andra sådana, men jag hoppas att alla har tillräckligt med intelligens att sluta läsa om de inte tycker om det vi skriver innan de börjar hata.

Hat är så otrevligt. Tycker inte du det?

Kram från Oswald

Fröken Harrysson sa...

Jag älskar inte schlager men jag älskar schlagerprofilerna! Och så höll jag på att skriva att jag älskar att se en utbildad journalist använda sig av begreppet situationstecken.

FF aka Fredrik Martinsson sa...

Jag tycker framförallt om Lisa är sådan duktig och utbildad journalist så borde hon ha lärt sig att kunna stå för sina ord, istället för att gömma sig bakom ett "Lisa". Skriv vad du heter eller vem du nu skriver för...

Ja Harrysson... visst är det underbart med situationstecken. Själv fick jag lära mig i grundskolan att använda citationstecken, citattecken eller anföringstecken. Kanske har de fullt upp på journalisthögskolan att lära sig om oberoende journalistik?

Grabbar, fortsätt ni gör ett fantastiskt jobb!

Being Blogged sa...

Med tanke på hur otroligt usla merparten av journalisterna är i Sverige så vet jag inte varför man vill kalla sig för "utbildad journalist".
Att skriva det känns ju mer som brist på självinsikt än att fatta vitsen med att man rapporterar om gamla melodifestivalsartister i just en melodifestivalsblogg - hur enkel, entusiastisk, eller saknad av riktiga journalister den än må ha.
Men de "riktiga journalisterna" är nog mer inne på att gå omkring och ta sig själv på så otroligt stort allvar.

Jag läser hellre Schlagerprofilernas åsikter om denna musik än någon "utbildad journalist". Skillnaden är ju att dessa två herrar k-a-n schlager. Journalister kan bara saker de lärt sig på journalisthögskolan - och det var ju vist inte så mycket...

CaracolaFansite sa...

Go Go Caracola!!!