15 mars 2009

The look of defeat

Visst är man lite nyfiken på vilka tankar som far genom Måns huvud här precis när han får veta folkets poäng......kom gärna med bra förslag, men "Jag kommer leta upp er allihop och döda er med min blick" känns inte helt far off, va?

7 kommentarer:

Catenacci sa...

ha ha ha... det var ju den roligaste stunden på hela kvällen.
jag vet, det ÄR elakt, men jag ville inte att måns skulle vinna...

Anna-Sofia sa...

hahaha! Alltså, det är ju galet synd om Måns, han ville ju så gärna vinna men den blicken alltså...ja, det var roligt. Mycket roligt.

Mick sa...

Bra kille, men tråkig låt!
Helt ok att han inte vann ned den låten.
Han får lov att vara mindre kåt på att delta och välja en betydligt bättre låt nästa gång istället!
För han lär ju komma tillbaka.
Killen är ju bara 22!

Alexander sa...

Han blev väl besviken, skulle säkert ni också bli om ni tävlade och inte vann.

Anonym sa...

Jag tycker också lite synd om Måns. Han tillhör ju den kategori artister som går all-in, och som sedan folk älskar att hata (tänk Carola). Hans nummer var fenomenalt, bland det bästa jag sett i melodifestivalssammanhang, men det var helt enkelt inte hans år i år (tänk Perrelli-effekt). Plus att det var en dunderfinal där jag hade varit nöjd om sju av elva bidrag vunnit, det är ju exceptionellt, när hände det sist?

Wikner sa...

Han trodde verkligen att han skulle vinna. Verkligen. Ja, det var nog den roligaste stunden på hela kvällen! Näst efter Malenas tittar-poäng i alla fall.

sannakvarnstrom sa...

om man ställer upp är de ju klart att man vill vinna så de kanske inte är så konstigt att han vart besviken och ledsen elr? och låten var skiit bra!! (aa)<3