15 mars 2009

Så röstade folket!

Aldrig tidigare har väl en segrare och en tvåa hos legat så nära varandra till antalet röster från folket? Det skiljer ju knappt 4000 röster mellan Malena och Caroline!

7 kommentarer:

Anonym sa...

3705 röster för att vara exakt :O

Robert sa...

Oj... jämt som bara den ju... även Intressant att folkets röster skiljde sig så mycket från jurygrupperna, där Malena inte fick mycket poäng.. lite märkligt faktiskt.... vad är det för folk som sitter i jurygrupperna egentligen?

Anonym sa...

Knappast förvånande att Malena fick så få poäng, skotten mellan de delar som klassas som "finkulturella" och resten är vattentäta.
Jag är mest förvånad över att hon fick en 12:a av norrköping,varför fick hon det ? de har väl en orkester där, men juryn kan ju knappast bara bestått av folk som gillar sånt.
Det mest skrämmande egentligen är ju att juryn envis med att vilja skicka sånt som inte funkar.
Troligast är väl att de musiker/artister som har talang och därför också klarar av att identifiera talang inte är intresserade av en melodifestival.

Juryn = bort

Anonym sa...

Sofia som väntat överlägset sist,jag skulle vilja sätta en tusing på att internationella juryn är borta nästa år....

Anonym sa...

Gaah ångest,, vad FAAN ska jag göra nu?? Kände en otrolig ångest av att se vinnarintervjun i kväll,, hehe... satt och njöt av VARENDA sekund i globen., // Jonas

Anonym sa...

varför kan inte svt redovisa tittarnas röster före OCH efter juryns poäng. det vore om något intressant statistik. vann malena tack vare att juryn gav henne så få poäng månne?

Anonym sa...

och hur mycket tittarröster förlorade måns på att vara juryns favorit?