01 april 2008

Tyvärr, inget aprilskämt

Schlagerprofilerna har hela tiden hyllat stunden i Hero när körtjejerna Caroline och Wictoria marcherar fram bakom Charlotte i andra refrängen.
I det ögonblicket när de tre blonda bombnedslagen domnierar TV-rutan är Hero en solklar ESC-vinnare! När grabbarna kommer in tappar dock det hela lite, tyvärr...

Inte för att det är något fel på talangen hos schlagerkörens ständiga, manliga deltagare - men vi tycker bara att i det ögonblick de smyger in i sina kostymer blir numret långt mycket mera traditionell Skaraschlager än vad det doftat bara sekunder innan.

Förstå därför vår initiala lycka idag när Aftonbladet basunerade ut att
"två körmedlemmar ska bytas ut"!

Vi tänkte: Har gänget bakom Charlotte plötsligt börjat dela vår uppfattning? Kommer de trycka in ytterligare två duktiga, snygga tjejer bakom Charlotte (eller möjligen ställa grabbarna brevid eller bakom) och fokusera på svenska blonda nymfer med lååånga ben? Går Sverige för guld??

Nope. Tyvärr. Isället har Charlotte enligt bladet tagit beslutet att ta med sin kompis brunetten Dea Norberg och snöpligt peta blondinen Caroline Jönsson. Även "den gömda sångerskan" Anna Norell som fyller i Perrellis höga toner ska enligt vår kära frenemy på AB bytas ut (de verkar dock inte ha luskat ut mot vem). Och det hela verkar tyvärr inte ens vara ett aprilskämt...

18 kommentarer:

Anonym sa...

Enl säkra källor så försökte svt behålla Caroline men det var Charlotte som absolut ville ha med Dea (hon skulle varit med från början men kunde inte)

Oswald sa...

skandal.
Jag trodde hon ville vinna - inte bara ta med sina polare på en balkansemester. :(

Anonym sa...

Det vill hon säkert men jag tror att hon har ganska dåliga rådgivare, hade dom varit smarta så hade dom bara varit blonda tjejer så scen.

Anonym sa...

Om det nu ska sparkas folk så är det ju för i helvete falukorvarna i för små kostymer som ska sparkas. Och inte tjejerna.

Oswald sa...

Jag skulle kanske inte använda exakt de orden...men ja. Lite åt det hållet hade jag väl kunna tänka mig också. :)

Johan sa...

Katastrof! Trodde också att det var Kagemark och den andra killen som skulle bort och att de andra två brudarna från I Love Europe skulle komma med i stället. Det hade varit något det!!

Anonym sa...

Idiotiskt att förstöra ett redan vinnande koncept! Blonda tjejer är ju det som går hem, smäll in tre blonda från Svergie så är biffen kirrad.. Men då hon tänker med stortån så får hon skylla sig själv för nu tar de inte hem det.

Anonym sa...

Otroligt besviken att killarna inte rykte, de gör numret till buskis och får en bara att le lite generat och inse att helt proffesionell är inte Perelli som väljer att backas upp av dem. Suck!

Anonym sa...

Att de inte byter ut killarna! De är ju mycket duktiga, blahablaha, helt sant, och i MF är vi vana vid dem, MEN!
I ESC måste man vara ytlig. Och är det någon som tror att t ex Ukraina eller Armenien eller Grekland kommer att köra med ett par smårunda killar i kören?
Det är klart de inte kommer att göra det, utan har de killar med på scenen så kommer att vara supersnygga och vältränade. Visst, man kan tycka att det är tråkigt att allt ska vara så utseendefixerat, men så är världen idag. Och i en tävling måste man göra ALLT för att vinna.
Vi får i så fall bara hoppas att antingen går de svenska killarna på superträningsdiet de närmaste veckorna, eller att de fixar kläder som kan dölja det mesta.

Oswald sa...

Wow! Det här var onekligen ett ämne som engagerade.

Mika sa...

Ja, bort med killarna. Det låter bra tycker jag!
Men heey, var inte allt för sura nu va! ;) Dea är ju den bästa man kan tänka sig. Jag är sååå glad att hon är med, saknat henne massa nu när hon jobbat med Cirque du soleil hela våren. Tycker dock personligen att de kunde petat Wictoria i stället för Caroline, men det är ju mitt tycke...

Anonym sa...

Egentligen ska det väl inte spela såå stor roll MEN ja byt ut killarna mot Lars och en klonad Lars!! // Henrik

Anonym sa...

Egentligen ska det väl inte spela såå stor roll MEN ja byt ut killarna mot Lars och en klonad Lars!! // Henrik

Anonym sa...

bort med killarna, in med tjejer istället.. som ni skrev.. numret sjunker när dessa övergödda beige eller brun klädda män kommer in..
om dom ska in någon mera så ta in en snygg muskel kille/ar som kan sjunga och dansa.. Fredrik Olofsson tex.. eller e det så att man måste ligga med Hr Björkman och så får man jobb?? inge fel på dom.. men som sagt.. det e ESC och snyggast vinner.. face it!

Anonym sa...

HOPPAS Björkman läser detta!!// Henrik (som är LITE trött på Björkmans make som körmedlem).

Ellen sa...

Jag är inte förvånad. Däremot blev jag förvånad över att Dea inte körade i svenska Mello. Men då hade hon ju andra jobb...
Charlotte och Dea har varit bästisar sedan de gick gymnasiet ihop i, jag tror det var, Växjö. Och Dea ÄR grymt duktig. Kanske inte blond, men snygg. :)
Dessutom får vi inte glömma att Dea var med och körade i Jerusalem 1999 när Charlotte vann hela tjottabalongen!

Ellen sa...

Enligt en lokaltidning i Trollhättan (antar jag) ska Wictoria Nilsson färga sitt hår mörkt, medan Dea ska få en något ljusare nyans så att det blir två brunetter bakom blonda Charlotte.
Det blir i alla fall symetriskt. ;-)

Ellen sa...

Hahah. Glömde länken: http://www.ttela.se/artikelmall.asp?version=185143