04 april 2009

Scoopalooza: Schlagerprofilerna avslöjar vilka som körar med Malena i Moskva!Ni vet att ni kan lita på oss. Nu har vi exklusivt fått reda på hur uppställningen bakom Malena Ernman ser ut i Moskva! Det blir ett "all-girl-set" med körveteraner som Dea Norberg, Jessica Marberger och Tine Matulessy, kryddat med Malin Nilsson (sjöng Bulletproof Heart under namnet Autolove i Melodifestivalen 2004), och musikalstjärnan Anna Maria Hallgarn. Ett instrument har dessutom lagts på den förinspelade musiken för att återskapa körsoundet och resten täcker körtjejerna upp. Låten kommer därmed inte låta mycket annorlunda jämfört med i den svenska festivalen.
Schlagerprofilerna applåderar beslutet att bara ha brudar på scenen, vilket borde ge en snygg och tydlig bild av numret. Men vi sörjer samtidigt Dansar-Thomas frånvaro...

15 kommentarer:

Mika sa...

OMG!!!!!!
Jessica visste jag sen tidigare, men RESTEN! MY GOD! Jag tror jag DÖR av lycka! WIIIIIIIE!!!

Alexander sa...

Thank You God! Vi slipper bögarna som följer efter Malena under hela numret.

Anonym sa...

Stackars Martin ;) första året han inte får med?? // Jonas

Oswald sa...

Okej, det kan vara lite vanskligt att hoppa på bögar just i den här bloggen. Jag tänker inte ge mig in i någon debatt här, men håll det där för dig själv, tack.

Däremot kan man ju ha åsikter huruvida det bli snyggare med bara tjejer på scen - det tycker vi - men vilka snubbarna ligger med (och hur du nu vet det) är väl ganska ointressant, eller?

Samma sak med Martin-diskussionen. Jag ger mig inte in i den igen, men tänk tre sekunder på vilka som var på scen under The Arks nummer, eller Martin Stenmarcks, eller Lena Philipssons osv osv så kanske du har svaret på din fråga.

Puss & Kram

Anonym sa...

Ballt med bara tjejer men kan just de här tjejerna verkligen sjunga opera? Är ju vad som behövs, en maffig operakör...Trodde inte Tine kunde sjunga alls, är ju koreograf och dansare, som hållit på sen 80-talet (då även jag gjorde det), strongt gjort men hur orkar hon?

Anonym sa...

De flesta av dansarna var väl hetero så den kommentaren är ju bara helt enkelt korkad...

Mika sa...

För den som tvekar på att kören kan sjunga opera så kan jag informera om att både Dea och Jessica har riktigt maffiga röster ;) Framförallt Jessica sjunger ju mycket klassiskt med stråkorkester och tjotahejti när hon gör sin egen musik, och om jag har fattat det rätt så sjöng Dea operadelar i Cirque du Soleils show Delirium förra våren... ;)

Anonym sa...

Va bra, då får hon ju den fantastiska operakör hon så väl behöver, skönt! Tine måste ha tagit en MASSA sånglektioner...

Alexander sa...

Eh, det var knappast ett påhopp. Är bög själv.

Oswald sa...

Då är det möjligt att du och jag tillsammans utgör flera bögar än vad som fanns på scenen i Malenas nummer, Alexander... :)

Alexander sa...

Unlikely, Oswald... :)

Robert sa...

Jag gillar inte bytet.. gillade det som det var... skeptisk...

Oswald sa...

Idag avslöjar Expressen lite mera kring numret: Ett mera popbaserat Narnia-nummer med isblock, svarta väsen och utan lyft! Coolt.

Vi älskar idén med att Sverige måste göra om sitt nummer till ESC, och är det något de ska behålla av årets MF-idéer så är det de pålagda körerna och åtta på scen. Nu är det ju även spännande att få se Sveriges nummer i maj!

Lite roligt också att Charlotte kallades "isdrottning" ifjol för att hon var så kall på scen - och nu har Sverige valt att ha det som tema på hela numret.

Anonym sa...

Tror numret kan bli skitsnyggt med Narnia-tema, isblock, väsen, isdrottning osv. Hoppas bara hon får en storslagen klänning i vitt och inte någon liten minimalistisk trasa, och att man pumpar in massor med kolsyreis på scen (tjock "rök" som ligger som ett vitt hav), vore ballt. Ett stort MEN är att ryssarna ju hade lite samma tema när de vann och kan kännas lite taget. Dessutom gick det ju inte så bra för "isdrottningen" förra året, men dessto bättre för de tjejer som spelade på sex och sensualism, så jag undrar jag...

Anonym sa...

Christer Björkman: "...vad gäller Malena så behåller vi operakänslan..." ?! Lustig kommentar, eller?