07 maj 2009

De pressackrediterade tycker till

OGAE har som vanligt en omröstning i presscentrat där alla ackrediterade och fans får rösta, och så här ser den ut just nu!

Observera att bilden kommer från utmärkta, irländska bloggen All Kinds of Everything.Förra året låg vi typ i toppen. Året innan väldigt långt ned (i finalgissningen då vi ju var direktkvalificerade). Ett rätt och ett fel alltså. Vet inte vad "någonstansimitten" kan betyda. Förmodligen någonstans i mitten.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag såg faktiskt "skärmfilmen" med både Vitryssland och Sverige innan de togs bort.
Vitryssland både såg bra ut och lät bra.
När det gäller Sverige så var balansen fortfarande inte riktigt bra och kameraarbetet var en smärre katastrof, det ironiska är att förutom några lyckade zoom så är amatörfilmerna mycket bättre, där ser man åtminstone nåt av koreografin.
Tror definitivt inte på nån final för Malena om det inte blir en drastisk förbättring.
Vitryssen däremot kommer lätt att gå vidare....

Oswald sa...

Nu vet vi ju inte vad för skärm de filmade, men jag ska framföra dina åsikter till Fredrik Kempe så får vi se vad han har att säga och om de ändrar om mer.

Vilka tio tror du på i final då?

Robert sa...

Katastrof att de tog bort de manliga dansarna med. De bidrog med en sensualism som är som bortblåst nu...

Anonym sa...

Problemet är att Sverige ligger mitt emellan Vitryssland och Armenien och båda är mycket mer visuellt tilltalande, har bra sångare och i Armeniens fall en ok låt också.
Malena i helfigur mot en stark vit LED är inte fullt så optimalt, lätt att man tänker WTF och inte lyssnar på vad hon sjunger.
Hon verkar dessutom ha tonat ner numret och bytt ut sitt fantastiska minspel mot ett påklistrat leende, gillar det inte men antar att det vet vad de gör och att det är vad som krävs i ESC...
Vad som är kvar är hennes fantasiska röst, nåt som de flesta bloggarna inte verkar ha lagt märke till, ska bli kul att se hur långt det räcker :)