02 oktober 2009

Dagens Aftonbladetundersökning

Visst skulle det vara intressant att se hur de här staplarna ser ut i låt oss säga slutet på februari... Men visst är det lite roligt att Jidhe - mannen som aspirerar på att vara TV-världens jobbigaste person...f'låt..persooooon - mopsar upp sig som en arg svan mot en traktor. Det ryktas ju att han själv var väldigt sugen på programledarjobbet i MF, men hoppade till TV4 när han aldrig fick det. Man kan ju undra hur tongångarna låtit då?

3 kommentarer:

E sa...

De flesta vet väl att Mellon är tre gånger större i tittarsiffror. När Jihde gång på gång kallar Idol för Sveriges/universums största är det uppenbarligen ett skämt eller möjligen en provokation. Han är säkert nöjd med att ha fått Björkman att reagera och framstå som en surmagad humorlös idiot.
Gå inte i den fällan ni också!

Oswald sa...

Äsch, klart vi inte gör någon stor grej av det. Det är ju absolut så som du säger.

Det intressanta här tycker jag är hur fort folk glömmer vad de tycker. Jag är övertygad om att om du frågar Göteborgare idag vad de tycker om hösten skulle 75% säga att den är underbar (här är strålande sol och kall, klar luft) medan igår skulle resultatet varit det omvända (då det ösregnade).

Och så tycker jag det är lite gulligt med Jidhe som så desperat upprepat det här för att någon ska nappa - och till slut hade Aftonbladet för lite att skriva och ringde Chrille B. :)

E sa...

Ja så gick det nog till.
Men Björkman borde haft vett att skratta bort det istället för att gå i polemik.