01 november 2009

Är Darin joker nummer 1?

På tisdag ska enligt uppgifter den första schlagerjokern 2010 presenteras. Och Schlagerprofilerna har anledning att tro att det är en efterlängtad schlagerdebutant som förstärker det hittills rätt "stora-namn-lösa" startfältet, nämligen Darin.
Vi har, från flera källor, hört mumlas om att Darin är ett namn som folket bakom festivalen länge velat ha med, och till 2010 års festival har de nu äntligen lyckats. Och egentligen var det väl bara en tidsfråga innan han skulle säga ja, då hitsen för Mr Zanyar inte haglat lika regelbundet de senaste åren, som i starten av karriären.
Och det är klart att festivalen vill offentliggöra ett ja från Idol-tvåan så snart som möjligt då han är ett hett namn nu efter rådande listframgångar med Coldplay-covern Viva La Vida. Det är dessutom ett kanondrag att släppa det, i schlagerdebutantsammanhang, gigantiska namnet Darin ett par veckor innan resten av startfältet trumpetas ut. Ett startfält som antagligen kommer att innehålla många debutanter och ännu inte verkar sprängfyllt med de stora namnen.
Med Darin ombord så vet Christer B och hans gäng att festivalbuzzet inför nästa år kommer att öka betydligt, och dessutom kanske ha en chans att locka den så svårflörtade ungdomspubliken till tv-apparaterna.
Och om det inte är Darin som offentliggörs nu på tisdag, så är vi nästintill övertygade om att googlandet på "Darin+joker+Melodifestival" inom en snar framtid kommer att öka drastiskt...

6 kommentarer:

Anders sa...

Ingen blir gladare än jag. Det är ju min drömjoker sen många år tillbaka!

Jenny Berggren dock...mitt tips.

Hola sa...

Darin Schlagerdebutant, hallå där men det kan väl inte stämma?
År 2005 på Cirkus var han väl med första gången, visserligen sändes festivalen inte direkt i TV och så var det inte någon tävling då, men priser delades det ut på löpande band. Syftar givetvis på "Alla Tiders Melodifestival".
Darins tolkning av "Det gör ont" var grymt bra! Har ni rätt om att Darin ska vara med i MF -10 är det bara att önska honom lycka till.

Evelina sa...

Han var ju väldigt lik Måns på bilden i alla fall...

my sa...

HOPPAS!!!

Sarah sa...

Grymt! :D

Sarah sa...

Grymt! :D