07 november 2009

Movie Night @ X-Factor

medan svenska Idol fortsätter med vaga teman i linje med "typ en låt folk har hört typ" kör vårt favoritprogram X-Factor vidare med teman tydliga som polstjärnan en klar vinternatt på landet.
Efter "Rock Week" förra veckan blir det därför "Movie Week" ikväll, men med det sagt så innebär ju temat i sig ett ganska brett urval av låtar...

Låtarna har inte bekräftats officiellt vad jag har hittat, men i diverse forum och på Facebook förekommer följande lista, som nu diskuteras och dissekeras.

Danyl Johnson - Purple Rain
Joe McElderry - Circle of Life
The Twins - Ghostbusters
Stacey Solomon - Son of a Preacher Man
Lloyd - Footloose
Lucie - This is Me (från Camp Rock)
Jamie - Unchained Melody
Olly - Twist and Shout

Huruvida detta är fact or fiction vet vi först efter nio ikväll svensk tid, men OM så skulle vara ser jag med skräckblandad förtjusning fram emot tvillingarnas Ghostbusters, kan redan se framför mig vad Olly och Danyl gör med sina låtar (är det inte så sådanan här tävlingar ska vara, att man förstår vilken typ av artister det är man har att göra med genremässigt) och inser att Simon Cowell nu desperat försöker behålla sin status som den ende med alla sina deltagare kvar genom att ge Jamie något helt annorlunda från karaokerocken han pysslat med hittills.

God, I love the X-Factor!

Här får ni Ollys framträdande under Rock Week förra veckan i väntan på Twist & Shout. Mycket Beatles for that 'ordinary geezer'.

Inga kommentarer: