04 februari 2010

3. You're Making Me Hot Hot Hot - Linda Pritchard

Enligt källor på plats i arenan är det nu festivalen vaknar. Och nej, det beror inte på att Schlagerprofilerna äntligen är på plats i arenan, utan att Linda till skillnad från de två tidigare numren fyller scenen med en hjord av snygga tjejdansare.

Linda är utan tvekan årets Velvet: hon har en av Velvets gamla dansare, hon har en låt som tillhör samma syskonskara som The Queen och Deja Vu (möjligen lite hårdare) och utan att hört resten så känns det som en låt som har stor chans att hamna femma eller möjligen knipa en plats i Andra Chansen. Jag misstänker att det lär dansas till den en hel del på schlagergolven i år också - även om det kanske inte blir den ultimata floorfillern.

Just nu ser Linda väldigt koncentrerad ut, men det är ju ett första rep på (den rätt så fantastiska) scenen, så förhoppningsvis lyckas hon utstråla mera värme (just nu är det lite ljumt-ljumt-ljumt) nu när det väl smäller.

And by the way. De första tio sekunderna är precis min grej. Underbar start. Och hela numret är verkligen urtypen för hur ett MF-bidrag ska vara i min värld. Dans, sexiga brudar, en ridå av eldregn...Rubbet. Jag glömmer nästan bort låten och bara ler som en fåne.

Inga kommentarer: