04 februari 2010

6. I did it for Love - Jessica Andersson

Här har ni årets Sanna Nielsen.

Okej, det ska sägas direkt att I did it for Love nog inte har samma styrka som Empty Room och Jessica ligger fortfarande ett litet snäpp under Sannas gråtdesperation under sitt framförande - men hon har i alla fall Sanna LED-lampor i publiken!

Men det finns flera likheter. Samtidigt är det nämligen en röstakrobatik från sångerskan som vi inte hört tidigare, det är en känsla och en nerv som helt saknades i en dussinlåt som Kom (hon har en härlig Jill Jonsson-touch i rösten här som jag direkt relaterar till mängder av röstande, countryälskande P4-lyssnare), här finns också den där bekvämligheten och säkerheten på scen (mycket snygg ljussättning där Jessica står i mängder av strålar) som saknades och därmed fällde Kalla Nätter och alltihopa detta alltså i en klassisk dansbandsschlager uppiffad med lite modernare produktion.

Jag gillar det här. Och min kollega älskar det. Kanske kniper Jessica den där soloplatsen i Globen som hon förtjänat så väl efter lång och trogen MF-tjänst. Fast den här veckan känns det som om vad som helst kan hända, så Shirley 2009 finns såklart i bakhuvudet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ååhh ska rösta som faan.. // Jonas

Ville sa...

Ja jag ska också rösta som tusan.. Alla får rösta!!
HEJA JESSICA!!