12 februari 2010

Highlights andra rep

Jag vill vill vill inte erkänna det. Men det är något i det här konstiga webjokerbidraget som jag faktiskt gillar.

Nä, det är inte MiSts kläder. De kan vara något av mest fruktansvärda jag sett på en MF-scen (och ni vet där finns en hel del att gräva i) och bara parets oförställda glädje av att få stå på scenen är en möjlig anledning att titta åt deras håll och inte på Highlights sångare.

Nä, det jag tror en del av mig gillar är att det här är som en tidsmaskin till 2001 då allt var Barbados vs Friends och melodifestivalvinnare lät så här. En liten söt nostalgitripp till en svunnen tid helt enkelt.

Å så den där jäkla refrängen. Schlagernapalm!

2 kommentarer:

Pär sa...

Förstår om ni drömmer er iväg till Alcazar och Göteborg redan, men visst är det väl Highlights och inte Headlights.. I Lantz var Highlights den mest favorittippade av de åtta. Huanimej.. Ska jag vara rädd?

Ellen sa...

"Nä, det jag tror en del av mig gillar är att det här är som en tidsmaskin till 2001 då allt var Barbados vs Friends och melodifestivalvinnare lät så här. En liten söt nostalgitripp till en svunnen tid helt enkelt."
EXAKT! Det är det jag gillar också. MEN är det inte tragiskt att man ska behöva bli schlagerlycklig av den här skitlåten. Man griper efter varje halmstrå av tonartshöjning.