26 februari 2010

NEOs andra rep.

Fan vad jag gillar det här!

Killen är fortfarande stensäker med sin käpp och sin falsett, tjejerna är coola (fast såklart inte BWO-Marina-coola) på sina stora syntar i början och både låten och själva numret är okomplicerade men jäkligt effektiva.

NEO är hands down det bidrag som imponerat på flest personer under repen, låten många nynnar på under kafferasterna och idag har det börjat till och med buzzas om en skräll. Möjligen är det bara här i bubblan där vi sett och hört allt så många gånger som det är så, men ingen skulle bli gladare än jag om NEO fick in den här typen av musik i Globen.

Vi har kommit en bit sedan Evan...

5 kommentarer:

Marcus sa...

Nu blir jag rädd. Jag gillar minutklippet, men jag får Rongedalvibbar som ger mig oerhörda obehagskänslor. Jag hoppas inte det här går vidare, för det känns som det kommer göra det på bekostnad av Sibel isåfall...

Hoppas Neo övertygar mig imorgon att faktiskt våga tycka om den här låten.

MrR sa...

Jo, Neo får gärna gå vidare på bekostnad av Sibels obegripligt hajpade låt.

Oswald sa...

Det här är mera coolt än Rongedalskt käckt, och jag trodde själv jag skulle störa mig på de uppenbara likheterna med Mika, men det fungerar riktigt bra.

Och jag tror folk har lite lättare att ta till sig NEOs gladpop än Sibels rätt aggresiva rockröj så det är inte helt omöjligt. Men inte alls säkert.

Marcus sa...

Jag hoppas ni har rätt, för låten är ju bra. Jag vågar bara inte riktigt gilla den än. Jag minns skrämselhickan jag fick när poängen började rassla in för de dansande tvillingarna och jag trodde de skulle vinna över Charlotte...

Jag vill slippa den rädslan i år, fast mellan Neo och Eric Saade då.

Anna sa...

Jag hoppas verkligen på både Neo och Sibel. Hoppas dom går vidare på Pernillas bekostnad!