08 februari 2010

Schlagerdamernas låt slår Kung Dolph!

Om man kastar ett öga på iTuneslistan idag så ser man att svenska folket hellre laddar hem Holding Out For a Hero än hyllade Dolphs låt A Little Less Conversation.
Bonnie beats Elvis!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Var finns den där listan att se?

Oswald sa...

Klicka här bara!

Anonym sa...

Måste bara sägas att jag som inte gillar salems låtar,, älskar verkligen keep on walking nu.. Och skulle inte bli besviken om han vann men först vill jag höra dem andra låtarna. // Jonas

Anonym sa...

Fattar inte ALLS hypen med Dolph, så himla bra var han väl inte ändå? Var det kanske för att man trodde han skulle va ganska dålig, att men blev överraskad över att han inte var det, utan ganska ok? Tycker det känns väldigt överdrivet, att medierna som vanligt förstorar det hela, och folket hänger på för att va med i "racet". En stor, klumpig föredetting som går omkring och mimar och slår sönder sin hand i direktsändning...inte så jätteimponerande i min värld alla fall.

Anonym sa...

Måste säga en sak bara, älskade verkligen Salems låt, första gångerna vill säga, när jag hört på den lite fler gånger så känns den väldigt tjatig tyvärr, upprepar samma text om och om igen, vilket jag inte la märke till då...lite synd, för då tröttnar man mycket fortare...

Anonym sa...

Tänkte på en sak, angående Dolphs stavning av sitt namn, om man relaterar det till Lena Ph, kan vi inte döpa om honom till "Dolle Ph" då?! Hehe...vore väl ett jättebra artistnamn nu när han ska sjunga och dansa i fortsättningen?