09 april 2010

Edward & Christine är våra kommentatorer!

Idag har det då äntligen offentliggjorts vilka som blir de svenska kommentatorerna för ESC 2010 i Oslo, och så här ser de ut!Nä, strunta i de där två personerna till vänster. Nog för att vi säkert kommer svansa efter årets kommentatorer nu när våra ackrediteringar till Oslo är klara, men det är såklart de två ansikterna till höger ni kommer få höra rösterna på under tre kvällar direktsänd TV i maj.

Edward af Sillén är ju som bekant inte bara Melodifestivalens redaktör och enligt er läsare The Next to Most F*ckable in MF2010, utan även lite veteran i kommentatorsammanhanget då han även ifjol kommenterade ESC-delfinalerna och finalen i SVT.

Men i år ersätter alltså Christine Meltzer Shirley Clamp, och förutom erfarenheten som programledare i årets ESC (vi skrattar fortfarande åt hennes Malena och LenaPh-imitationer) så är Christine ju som vi berättat åtskilliga gånger tidigare ett stort schlager-fan som gärna brister ut i "En Ding Ding Värld" när det passar.

Schlagerprofilerna tror faktiskt inte SVT kunde ha valt bättre kommentatorer (möjligen om de också adderat de där två filurerna på fotot här uppe...men vi kan köpa det för den här gången) och vi längtar redan att få höra Edwards (såklart lika kul som vanligt) manus om årets låtar (åtminstone under tisdags-sändningen, eftersom vi kommer vara i Oslo torsdag-lördag).


Inga kommentarer: