31 oktober 2010

Våra webbjokerfavoriter: Del 2 Better or Worse

En av våra favoriter är borta och vi sörjer givetvis systrarna Perssons uttåg ur Webbjokern. Men flera sköna låtar kvarstår och då lägger vi krut på dem istället. En av dessa är såklart Better or Worse med Julia Alvgard. Vi kollade såklart schlagerläget med Julia.


Varför ska man rösta på dig i webbjokern?
- Varför man ska rösta på oss är framförallt för att låten är så oerhört bra. Den är modern och har en medryckande refräng som fastnar. Dessutom brinner vi för musiken och att skapa och beröra människor med vår musik. Att även få ett ansikte utåt skulle innebära att vi får gå från att arbeta med musiken på fritid till att arbeta med den på heltid, vore ju klockrent!

Varifrån kom inspirationen till låten?
- När killarna skrev låten fick de inspirationen från kärlek som blev vänskap som blev kärlek.
Vilken artist är din förebild/idol?
- En av mina förebilder inom musiken är Celine Dion och Ella Fitzgerald. Inga schlagerkvinnor, men är/var så oerhört kompetenta inom musiken. Fantastiska röster och är/var grymt musikaliska!

Vilken är världens bästa Melodifestivallåt?
- Världens bästa melodifestivallåt kan jag inte svara på, men Sveriges... Det finns många som är oerhört bra, men Tommy Körbergs "Stad i ljus" gillar jag, dessutom "Moving On" med Sarah Dawn Finer, sen är Carolas "Evighet" fantastisk.

Vilken av de andra i webbjokertävlingen skulle du vilja se i finalen?
- Av de artister som tävlar nu i webbjokern skulle jag gärna vilja se Jonas Matsson med "On My Own" och en låt som tyvärr åkt ut; Natalie med "Just A Dream".

Vilken annan låt som varit med i Melodifestivalen skulle du kunna tänka dig att ha tävlat med?
- Den låt som jag gärna hade velat tävla med är "Moving On". En sådan stark och mäktig låt!Klart ni röstar på Julia! SMS:a 118 till 72211

5 kommentarer:

Josefine Östergren sa...

Better or Worse ÄR verkligen bäst!!! Julia som sjunger är grym och jag vet av erfarenhet att hon kan sjung den ännu grymmare om hon bara får chansen!!!!!!

Damian sa...

Fantastiskt! Ny Sarah Dawn Finer, ja skulle ville såååå gärna se henne i finalen men det går inte så brå för henne :(
Hoppas att schlagerprofilerna interview ska inte vara kiss of death igen ;)))

Anonym sa...

Kom igen, Sarah D Finer, nu tar ni väl i??????

Finn sa...

http://www.youtube.com/watch?v=FBiu_pZUC9A

Ojojoj vad hon kan sjunga! Hon skulle inte göra bort sig i en tv-sänd final!

Jonathan sa...

"Better or worse" är ju helt grym! Har startat varje dag på kontoret med en nybryggen kopp kaffe, satt på låten och bara lutat mig tillbaka i stolen. För att sedan smutta på kaffet medan Julias underbara röst strömmar ut ur högtalarna och värmer upp min tillvaro!