17 november 2010

We´ll be forever Rickard & Marie..na na na na na...

Marie Serneholt leder alltså Melodifestivalen 2011 tillsammans med SVT-profilen Rickard Olsson. Schlagerprofilerna tycker att duon känns riktigt bra och ser nu ännu mer fram emot veckorna i vinter med Marie, som vi sedan tidigare vet är en skoj brud. Marie är den minst erfarna av programledarna men har ju suttit i SVT:s ESC-panel två gånger, lett SVT:s Nationaldagsfirande och tävlade som ni vet med Disconnect Me 2009.
I år presenterar hon dessutom sin forna A-Teenskollega Sara Lumholdt som är klar för tävlan med låten Enemy.
Richard Olsson känns som ett tryggt och bra SVT-namn, och även om folk säkert lär burra om att det känns "safe" och trist, så tycker vi att ni ska ge Rille O en chans. Han har stor tv-erfarenhet, drar sig inte för att sticka ut hakan (minns hans diss av Anna Wahlgrens barnuppfostran i Vem vet mest?), och kommer att funka utmärkt i Mellon.
Summan av kardemumman: We like.

Fast roligast är det här stycket i pressmeddelandet från SVT:
"...Dessutom väntar flera överraskningsmoment längs vägen, bland annat får programledarna besök av en hemlig gäst varje vecka."
Kan vi gissa att en av dessa gäster börjar på "M" och slutar på "aries sambo"?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tror att detta kan bli riktigt bra, det enda som oroar mig är manuset, eftersom Edward inte ska göra det iår.

SchlagerOskar sa...

Minns Rikard Olssons insats som programledare för då Tittarnas Val 2003 ( Nu Andra Chansen) Då han säger:

Lugn allihopa, det här ska gå bra, vi är ju vuxna människor...harkel...nästan alla (säger Olsson och syftar på Bubbles medverkan)
Underbart...och framförallt spontant:)