09 februari 2007

Hänt Sedan Igår

R1 och R2 har begått sin TV-debut i morse, då Schlagerbloggen blev ett TV-program på Kanal Lokal i Göteborg. Uppflugna i de gigantiska ”Kurt Olsson-sofforna” i Mölndal snackade vi om deltävlingen i Göteborg…vilket kan kännas ganska mycket yesterdays news på onsdag när programmet sänds…men det är väl en risk man får ta. Vi får väl helt enkelt käka upp våra favorittippningar om Lustans Lakejer och Anne-Lie&Svante gått till Globen.

Sonja har landat. Alltså inte bara i Göteborg, utan även emotionellt. Tror vi. Hon nämnde nämligen att hon landat ungefär sex gånger under ett två minuter långt samtal.

Vi hoppas för övrigt att det går bra för Anne-Lie Rydé imorgon. Ryktet från tidigare år säger nämligen att hon är en sällsynt dålig förlorare.

Marie Lindberg är verkligen lika genuint trevlig och vanlig som hon ser ut. Hon är minst lika lycklig, nyfiken och ledsen-att-det-snart-är-slut som undertecknad (R2).

På Göteborgsstads traditionella skaldjursbuffé var det separata bord för artister och journalister. Jimmy Jansson tog dock R1 och R2 under sina vingar, och vi fick dinera i sällskap med Melodifestivalens största energiknippe och hans posse (bland annat bestående av legendaren Tomas G:son och Jimmys dansare).

Nu kör vi igång med dagens repetitioner…

Inga kommentarer: