30 mars 2007

Fredagskortisar!


  • Förra veckan gick Cosmo4:s Whats your name in på finska singellistan, men den trillar tyvärr ur den här veckan. Däremot går Veronas La Musica in på en 5:e-plats! Så högt har blondinen inte ens legat i Sverige. Vi håller tummarna för ytterligare avancemang...
  • Frauen regiern die Welt heter det tyska ESC-bidraget och det gick i veckan in på tyska singellistans 7:e-plats. Lika bra går det inte för britterna på hemmaplan, Flying the flag med Schooch går in på en 61:a plats på Englandlistan..
  • Svenska albumlistan: 1:a Marie Lindberg, 3:a Andreas Johnson, 4:a Nanne, 9:a Jimmy Jansson, 11:a Sebastian och 32:a Sanna Nielsen. Och Anna Books album "Samba Sambero" ramlade ut efter en vecka på 38:e plats...
  • Den officiella ESC-sajten satsar stort. Inte nog med att du nu kan se alla bidragen i bra kvalitét och läsa om alla artister, nu kan även du själv bli stjärna. Fans uppmanas att sjunga in en egen version av valfritt bidrag, filma det med webbcam, videokamera eller mobil och skicka in klippet till eurovision.tv. På spel står bland annat en privatchat med ESC-vinnaren 2007 (vilket känns som ett rätt märkligt pris...). Sugen? Texterna till årets låtar hittar du i alla fall här.
  • För oss som älskar Måns gav veckans intervju i Expressen beskedet vi väntat på: Blir det fler melodifestivaler för dig?
    - Jag sa innan att en gång räcker men jag känner mig rätt schlager-hooked så risken att jag kommer tillbaka är nog rätt stor. Hurra!

Inga kommentarer: