11 maj 2007

Carola vill inte vara schlagerikon

Den uppmärksamme bloggläsaren märkte kanske att ett blogginlägg här i bloggen försvann efter någon timme igår. Anledningen var helt enkelt att Aftonbladet ville låna vårt scoop och ha ensamrätt på att göra något av det i dagens tidning. Självklart ställde vi upp och här är resultatet.

Så här såg vårt inlägg ut:

"I dag var vi och shoppade i Helsinki och kom hem med ett par skojiga ESC-pins. Butiken Limbo säljer en skön kollektion med ESC-tryck på pins, bärkassar, magneter, vykort, t-shirts och speedos(!), och alla hardcore fans av ESC har varit på Limbo och shoppat under veckan.
Tryck inspirerade av årets deltagare Ola Salo, Verka Serduschka, Evridiki, D´Nash, Teapacks och Olivia Lewis säljs för en billig slant, men även äldre schlagerkändisar som Dana International finns avbildade. Det fanns även tryck med vår Carola där hon var avbildad på en knapp med törnekrona med texten "Holy Carola!", men vår schlagervinnare ville inte vara med så hennes advokater hotade killarna bakom kollektionen med stämning. Så nu har Limbo snyggt ramat in stämningshotet i butiken så att alla kan läsa det. Humor, Carola?"
Inga kommentarer: