30 oktober 2007

Helena INTE schlageraktuell 2008!??

Expressen/Hot Gossip uppger idag att Helena Paparizou inte har några planer på att vara med i Melodifestivalen nästa år:
– Hon har varit tydlig mot mig, hon ska inte tävla. Mellan raderna har jag förstått att Elena sitter i ett läge som är tufft. Sverige och Grekland är två länder hon älskar. Men hon har ju vunnit schlager-EM för grekerna och hon vet inte hur det skulle mottas där om hon ställer upp i Sverige, säger John Wallin, Helenas A&R. – Om Elena planerade att tävla skulle vi ha en plan vid det här laget, och någon sådan finns inte. Men jag vet att det svänger fort i den här branschen, om två – tre år får vi se.
Expressen skriver också: "Däremot finns det planer på att Elena Paparizou ska dyka upp i någon form utanför själva tävlingen 2008. Som pausunderhållning".

Men vad fan, Helena! Antingen tävlar du eller så håller du dig borta. Vi vill inte ha dig där som pausunderhållning med en ny singel. Det känns ju sååå 2006. Och kom loss! Grekerna får väl fatta att vi också vill vinna under 2000-talet. Så småsinta kan dom väl inte vara? Vi lånade ju faktiskt ut svenska låtskrivare till er i år (Marcus Englöf, Alex Papakóustantínou & Mack) och Helena är ju nästan svensk för sjutton.

Men värst av allt med dessa nyheter:
Nu är det väl det ännu större sannolikhet att Carola dyker upp som en jokerjävlel eftersom SVT antagligen vill ha ett stort schlagernamn som kan slåss med Charlotte.
Fan.


1 kommentar:

Mika sa...

1. Vi vill ha Elena som tävlande. that's it.
2. Carola och jag flyttar till finland.
3. Ni är så klockrena så det finns inte ;)