27 januari 2011

Smyglyssna på låtarna

Någon frågade om smyglyssning för "vanliga dödliga" på årets låtar. Schlagerprofilerna har såklart svaret:

I år får tittarna för första gången följa med ända in på Melodifestivalens repetitioner! Elsa Billgren är programledare för Smyglyssna med Elsa, där tittarna får en försmak av hur veckans bidrag låter och ser ut. Programmet sänds på torsdagar klockan 21.00, med start om en vecka den 3 februari, på svt.se.

- Vi vill öppna upp och berätta mer om processen som leder fram till lördagens sändning och ge ett första smakprov till alla som är nyfikna på veckans låtar, säger Thomas Hall projektledare för Melodifestivalen 2011.

- Jag hoppas kunna ge tittarna en exklusiv inblick bakom kulisserna. Förutom att vi sänder 60 sekunder från varje bidrag kommer jag att intervjua artisterna efter repen på scenen och höra vad de känner, tycker och tänker inför lördagen, säger Elsa Billgren, programledare på Melodifestivalsajten.

Sveriges Radio spelar dessutom som vanligt upp låtarna en gång i förväg. Detta sker på fredagar i P4, men den uppspelningen - så här åtta dagar innan...eh - är ännu inte tablålagd.

4 kommentarer:

Johan sa...

Det blir allt tuffare för oss stockkonservativa som inte vill höra en endaste liten ton innan lördag kväll att hålla sig undan... Mitt stora problem i år är som vanligt hur jag ska undvika fredagsuppspelningen eftersom min kollega kontorslandskapet på jobbet alltid lyssnar på P4. Lyxproblem är också problem! =)

Anonym sa...

var är scenen?!? :D

Anonym sa...

ja var är scenen?
nyfiken värre :P

Anonym sa...

Enligt www.svt.se
Fredagar kl. 13.00 - 15.00 i "Uggla i P4" spelas 60 sekunder upp av lördagens alla bidrag, precis som vanligt. Den första förhandslyssningen i Sveriges Radio sänds den 4 februari.