23 oktober 2007

Veckans Idol-låtar!

Fredagens låtval för Idolartisterna trillade just in. Temat är "Låtar med betydelse", vilket man får tolka som att hitsen betyder något alldeles extra för deltagarna. Inga jätteutrop kanske, men vi är en smula förvånade över Mattias val "Heal the world". Michael Jacksons megapekoral om att göra jorden till en bättre plats. Allvarligt Mattias?
Och Sams version av "Nothing else matters"? Låter läskigt.
Marie får däremot en större chans än någonsin att skina. Låtvalet "I´ll be there" kan definitivt rädda henne från att hänga löst en vecka till. Men stylistjävlen får fanimig ta och lugna sig då. Har Marie någonsin sett lika snygg ut som INNAN Idoltiden? Nope. Amanda kan också fortsätta på sin revanchbana, Amanda goes Springsteen kan bli löjligt bra.
Men är det någon mer än jag som inte tror att Daniel kommer att vara överlägsen i favoritundersökningarna efter hans version av "Imagine"? Frågan är bara om han kan göra den bättre än Sibel från klass -05. Hennes version är fortfarande magi för mig, och helt i klass med originalet.

1. Amanda Jenssen
Låtval: Born to Run/Bruce Springsteen

2. Andreas Sjöberg
Låtval: People get ready/Curtis Mayfield and the Impressions

3.Daniel Karlsson
Låtval: Imagine/John Lennon

4. Evelina Sewerin
Låtval: Faith/George Michael

5. Mattias Andréasson
Låtval: Heal the world/Michael Jackson

6. Sam Hagberth
Låtval: Nothing else matters/Metallica

7. Marie Picasso
Låtval: I´ll be there/the Jackson 5

8. Christoffer Hiding
Låtval: It takes a fool to remain sane/the Ark

2 kommentarer:

Björn sa...

Så här dags förra året rök Danny och året dessförinnan Ola. Är det månne någon av hunkarna som lever på falsk trygghet i år? I så fall lär väl Andreas och Sam sitta säkert ;)

Torbjörn Nyberg sa...

jag var faktiskt inte så sugen på en hårig armhåla rakt i fejan...