15 januari 2008

Carola och Andreas sjöng ett andrahandsalternativ under Idrottsgalan

I dag presenteras Amy Diamond, Eskobar, Niklas Strömstedt och den spännande (not) kombon Carola och Andreas. Under gårdagens idrottsgala fick paret lysande gratisreklam av SVT då de uppträdde med låten Lucky star. Och visst lät det schysst, men exklusivitetsgrejen för Melodifestivalen är ju borta. Jag trodde duon var en speciell sammanslagning för MF, men nu är överraskningseffekten borta. Men jag antar att inte ens C/A kan motstå lite gratisuppvisning inför miljonpublik en månad innan de kliver upp på scenen i (mest troligt) Västerås. Lucky star var för övrigt ett möjligt alternativ till låten de ska sjunga i schlagern, One love.
Lucky star släpps idag för nedladdningsförsäljning.

4 kommentarer:

Johan sa...

Om de hamnar i Västerås, vågar man hoppas på ett "Öviks-scenario" där de gamla och etablerade får nöja sig med Andra Chansen och de nya och fräscha (Ola/Sanna/någon annan)
går direkt till final. Jag skulle kunna betala ett fyrsiffrigt belopp för att få se Carolas min när hon går till Andra Chansen!

Oswald sa...

Jag håller med helt - även om vi kanske inte kan räkna in Sanna i kategorin "nya och fräscha namn" hur gärna vi än vill. ;)

Men hon har i alla fall ett nytt sångsätt och ny frisyr och en ballad! :)

Tyvärr tror jag One Love kommer gå vidare i Västerås utan tvekan, men möjligen kan den tappa lite av sitt momentum till en månad senare då det är final?

Anonym sa...

Hoppas One love är bättre än den där OCH lite mer fart /Henrik

Oswald sa...

Efter vad vi har hört från de som hört låten så är den bättre - men i samma stil och tempo.

Det är fortfarande ingen klassisk schlager vi pratar här alltså, utan en midrempo P4-ballad.
Möjligen med lite mera plats för Carola att ta någon lång ton.

Men det ser nog ganska likt ut det igår kan man misstänka.