19 januari 2008

Den enes död, den andres...

Med sorg i hjärtat noterar vi att en av våra favoritschlagerbloggare - Schlagerprinsessan Ellen - har kastat in tangentbordet och stängt av skärmen för gott vad gäller sin glittriga schlagerblogg. Visst förstår vi att man kan bli less och att en flytt från Norrland till Stockholm kan betyda skifte i prioriteringar, men vi kommer ändå sakna vår prinsessa.

Förhoppningsvis kan vi ändå få henne att gästspela här hos oss om blogglusten ramlar över henne under Melodifestivalen, och med både MrR och MrK på plats på schlagertåget så kan det faktiskt behövas någon hemma i schlagersoffan!

Om det var en sorglig start på ett inlägg så kommer här en desto skojigare fortsättning: Sveriges snyggaste Eurovisiongalning Nina har börjat blogga på engelska om ESC och Melodifestivalen tillsammans med sin polare Tobias under det förpliktigande namnet Posh and Becks of Eurovision. Schlagerprofilerna klappar händerna, bokmärker sidan och välkomnar dem in i spelet.

Innan vi slutar kan vi också rekommendera Pierres genomgång idag av alla Islands kvarstående bidrag. Att människan orkar... Vi lovar återkommar med tankar kring vinnaren och möjligen finalbidragen - någonstans där går vår gräns.

4 kommentarer:

Pierre sa...

Mouhahaha... "Att människan orkar"... sade killarna som redan tuggat sig igenom Rumäniens, Moldaviens och Polens låtar. ;-)

Oswald sa...

hahaha
Sant!
Men du har ett ambitiösare anslag med betyg och allt...och jag VET du kommer gå igenom allt du kommer över. :)

Nina sa...

Tråkigt att Ellen slutar men jag vet hur intensivt det är när man pluggar. Och tusen tack för komplimanger och reklam. Ny bloggsammankomst på Lino nån helg framöver?!

Oswald sa...

Jo, jag förstår Ellen också - men jag hoppas kunna övertala henne att blogga lite här ibland. :)

Självklart måste vi ha bloggparty på Lino! Frågan är bara när... Nästa helg (och den där på) är det Filmfestival i Göteborg, och sen är det MF-cirkus i sex veckor!