28 januari 2008

Estland 2008 - Eurolaul

Okej, jag lovade mig själv att sluta blogga om nationella Eurovisionuttagningar efter att jag hade nollkoll på Montenegro i ett [numeraborttaget] inlägg runt 1 i natt (de hade valt artist men inte låt - lyckligtvis) och framförallt eftersom jag anser att när Melodifestivalen ligger och väntar bakom knuten behöver den allt utrymme här på sidorna...
...men...
...efter att ha läst Linköpings egna lilla schlager-maskot Pierres blogg om Eurolaul (Estlands uttagning) och sedan ramlat över samma ämne hos The Posh and Becks of Eurovision så måste jag bara få säga två saker:

A) Kära Estländare, skicka gärna Kreisiraadio med Leto svet om ni tycker de är kul...men jag tror ni kommer bli pinsamt medvetna om skillnaden på två svettiga gubbar med ett tonsatt eksem och (till exempel) en gnistrande Ukrainsk transa med en rolig partylåt.

B) Strunt i låten (den är okej) men jag blev helt betagen av Iiris Vesiks röst.C) Vi vill se flera manliga cellister med bar överkropp i Melodifestivalen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lindköping? Spännande. :)

Tobias sa...

Iiris är helt ljuvlig och totalt chanslös. Allt annat än Kreisiraadio är en jordbävning. Men ETV brukar åtminstone bjuda på gratis vin efter sina finaler. Alltid nåt, sa Fan när han fick se Åmål.