19 januari 2008

Sahlene och LaGaylia är Master Måns!

Vi frågade oss igår vem som skulle sjunga det svenska sjuttiotalsdiscobidraget Mr Frankenstein i den rumänska melodifestivalen, och idag kom svaret!

Det blir inte det återförenade Afro-Dite som vi spekulerade kring - och inte Måns Zelmerlöw som medierna mumlade om en stund i torsdags - utan istället Melodifestival- veteranerna Anna Sahléne och LaGaylia Frazier!

Tjejernas tidigare placeringar i tävlingen toppas såklart av Annas vinst i Estland och delade tredjeplats i Eurovision Song Contest 2002, medans deras Melodifestivalplaceringar är något blygsammare: It's in the Stars kom 5:a i Karlstad 2004 och Nothing at All kom 3:A i Andra Chansen 2005) med LaGaylia och We're Unbreakable kom 5:a i Sundsvall 2003 och This Woman kom 5:a i Leksand 2006 med Sahlene.

De får därmed också finna sig i att bli lite av favorittippade, efter att siffrorna från den rumänska urvalsjuryn presenterats tidigare ikväll. Mr Frankenstein var nämligen det bidrag som fick allra flest poäng av juryn (173 mot tvåans 162,5) bland de 24 fyra låtarna. Det andra svenskbidraget Shine kom på femte plats, medan Rednex låt RailRoad, RailRoad kom in först som nummer 14 av 24. Hela listan hittar ni HÄR.

Heja Sverige! Och heja Master Måns...även om de såklart kommer kalla sig för något annat, eller helt enkelt behålla sina egna namn.

Inga kommentarer: