21 januari 2008

Vitryssland 2008

Ikväll valde Vitryssland sitt bidrag till årets Eurovision, och trots att det väl inte är någon total katastrof så gillade jag nog Kolduns låt ifjol bättre. Här är iallafall Ruslan Alehno med Hasta La Vista.När jag hör Hasta La Vista så tänker jag annars bara på Ukraina.
Inte för att artisten heter Ruslan A, utan på grund av Olexsandr och hans balettflicka i en låda 2003.
Hur mycket Eurovision kan ett bidrag bli? Snacka om extra allt...

6 kommentarer:

Tobias sa...

Visst känns det som att Ukraina egentligen debuterade 2004, och att "Hasta la vista" bara var ett olyckligt skott i foten?

Tobias sa...

...och Vitrysslands låt? Funkar väl. Helt okej. Men ska det bli en standardschlager i år tror jag kanske mer på Andorra.

Oswald sa...

Håller med på båda punkter!

Ukraina visste inte riktigt vad de gav sig in i, gick hem, tänkte om och tänkte rätt.

Och Vitrysslands låt är verkligen varken bu eller bä - men sjunger han inte förskräckligt? Går de vidare såhär så ska jag vara den första att ställa mig i leden som skriker Öströstning! ;)

Heja Andorra! Leve standardschlagern! Inte för att jag BARA vill ha sådant, men fanns inte de låtarna här så skulle ju genren dö ut.

Anonym sa...

Men det är ju det alla vill,, Död åt schlagern,, kolla bara på grammisgalan eller svenska festivalen,, det blir ju bara mindre och mindre RIKTIG schlagermusik,, Tråkigt tycker jag // Henrik

Oswald sa...

Inte ALLA Henrik! ;)

FAst jag vill nog inte att ALLA 32 låtarna i Sverige skulle låta som Värsta Schlagern eller Alla Flickor...men några stycken har jag som KRAV för en bra festival.

Anonym sa...

Ja, kanske inte alla men fler än det är nu // Henrik