29 februari 2008

Nu när 60-sekundersklippen ligger ute...

...vad tycker ni?

Schlagerprinsessan har redan tyckt till (och tycker nästan precis som oss som hört hela låtarna) i förra inlägget, men nu vill vi ha massa kommentarer här!

17 kommentarer:

Ellen sa...

Lindas låt är så bra att jag var tvungen att schlagerblogga lite.
Och så har jag lovat att göra en grej om Linda vinner... Check out schlagersessans blogg. Hi hi!

ANDI sa...

BRA startfält denna vecka igen!!
Svårt att säga efter 60 Sekunder.... men i min värld går ju Charlotte till globen i hop med Nordman så klart ;) Till Kiruna blir det nog Linda & Sibel.
Men för all del... jag kan ha fel.

Anonym sa...

Linda och Charlotte till globen och Sibel och Niclas till andra.

Ellen sa...

YES! Man kan klicka på Extern spelare på SVT.se så spelas låten upp i WMP istället. Jag älskar repeat. Nu kan jag ju diska samtidigt. Wohoo! :D

sysy6s sa...

Linda och Charlotte till Final

Daniel och Calaisa till Andra Chansen, men Siebel blir nog en dark horse

Älskar strömstedt men den kommer spelas mycket i radio, går nog inte vidare här..

Anonym sa...

Usch... Sibels röst gör att jag får ont i öronen!!!!

Perrelli till Globen, men sen är det svårt. Gör Linda bra ifrån sig går det nog annars så går nog Nordman vidare på "gamla meriter".... tyvärr....

Mr D sa...

Jag älskar redan Lindas låt! Hon och Charlotte borde gå till Globen.

Pame till andra chansen hoppas jag med Fronda.

Sibel känns inte så kul men jag är rädd för Nordman! Det har gått hem förr!

Susanne sa...

Jag sållar mig till hyllningskören och gillar Lindas låt. Jag tror den kommer direkt till Globen säkert tillsammans med Charlotte. Till andra går nog Nordman och Sibel fast jag reserverar mig för att herr Strömstedt kan skrälla - hans låt låter rätt charmig.

Andy sa...

Jag älskar Hero och Pame!! Hoppas på att de går till final. Bengtzing är också bra. Fronda var skön så han får ta en andra chans hos mig!

Daniel sa...

Usch, nej, inte Linda. Hennes låt är som repeat av alla hennes andra låter. Inte iår igen! Däremot är Charlotte och Sibel väldigt duktiga och de kommer att vinna.

Birdseed sa...

Har lite svårt för Lindas "Grace Kelly"-jagkanva, men hon brukar ju växa live. Tror trots det att hon får det svårare än vad andra verkar tro, traditionell schalger funkar inte så bra längre känns det som. Charlottes e-typedänga ger jag inte mycket för heller tyvärr, hade hoppats på mer från henne.

Tror på Nordmans Eurovisionetno och Sibel modern/klassiska ballad (låter som om Leona Lewis sjöng westendmusikal, typ). Charlotte och Linda till Andra Chansen. Nicklas har ingen hel låt, Calaisa funkar inte i det här mediet, "Pame" försvinne i mängden och Fronda är mest jobbig fast ett eventuellt utropstecken.

Anonym sa...

Älskar Perrellis låt men början kändes lite svår,, Sibel? Njae,, orkar inte med henne. Nordman kommer säkert gå till final fast låten är riktigt dålig OCH Bengtzing var helt ok. Men HOPPAS att Bengtzing och Perelli går till final, det Måste dem göra. // Henrik

Anonym sa...

Måste tillägga att jag får samma känsla av hero som med La dolce vita och cara mia första gången jag hörde dem,, ok på svt:s hemsida MEN MYCKET bättre live (och nu när jag hört Bengtzings och perrellis låtar ett antal gånger så går det som ett lyckorus i mig,, såå nördigt av mej,,, hehe)// Henrik

Anonym sa...

Linda...Men oj va allt hon gör låter tyskt. Gåt fetbort! Hur fan kan du gilla henne Ronny L?

Sibels ballad sopar banan med den där Liza Marklundkopian som var med för några veckor sen...Vad är det hon heter nu igen...hmmm..just det Sanna var det visst...

Rickard sa...

Trots allt man läst om Charlotte, vågade man väl aldrig hoppas för mycket...? Men jag är mycket nöjd, dom däar 60 sekunderna är sjukt lovande! Årets låt, it really seems so. :)

Linda är också grymt bra. Tack, äntligen riktigt riktigt bra låtar! :)

Mr Pop sa...

Så har man då hört alla 32 bidragen! Alltså vad håller juryn på med? Var det här det bästa av alla flera tusen låtar som skickades in? Jag vägrar att tro det!

Och varför kom inte "I min värld" med Pernilla Wahlgren med i år? Den är ju melodifestival till 110 %!!
Lyssna på den på Pernillas myspace-sida!

(Är Björkman och Pernilla fortfarande osams, är det därför hon har blivit ratad i 5 år från svt? Någon som vet?)

eurofivestar sa...

M Pop:
Gud vilken trist låt! Sådant som MF behöver inte ha längre. Man har ju hört den miljoner gånger förr...