07 februari 2008

Thank You, Amy!

Okej. Det här låten växer idag. Ordentligt!

Versen lovar fortfarande mera än vad refrängen kan hålla i min bok - men samtidigt gör femtonåriga Amy precis vad som förväntas av henne. Hon framstår nämligen på några få sekunder som dagens första fullbordsproffs sin ringa ålder till trots, och det här känns direkt som deltävlingen mest givna GlobenkandidatEtt snyggt välkoreograferat nummer med Amy och fem dansare (bara en från schlagerkören...och istället lite gråmelerat smågodis längst bak) på en kyckling-gul scen, utnyttjar för första gången idag den lilla "glasrörsburen" till höger, när hon inte helt olikt en liten studsboll (med armarna i vädret) hoppar omkring i mitten av hela bygget.

Dessutom bryter hennes kläder äntligen av mot allt det svartvita. Guldjacka med logotypen "AD" i glittrande strass på ryggen och på bröstet kan nog ge schlagerstämning så det räcker och blir över på lördag.

Nåväl. Det här är lätt veckans favorit hos Schlagerprofilerna om inget revolutionerande händer - och vi verkar inte vara ensamma. En samlad presskår verkar blivit tagna på sängen och går just nu runt med små Amy Diamond-leenden på läpparna. Kul! Den här deltävlingen behövde en klar favorit.

Inga kommentarer: