16 mars 2008

Charlottes segerskumpa

Ja, vi var på fest i Globen igår och kom hem sex imorse så vi ber om ursäkt för att vi inte skrivit en rad om Charlotte, festen, röstrafflet och det andra. Men vi kanske kan kompensera det lite genom att lotta ut Charlottes enorma segerchampagneflaska. Vi släpade den från artistvip-området i Globens Annex via gayklubben Lino och nu står den stolt i en Schlagerprofils vardagsrum. Om du vill ha den så kan du väl skriva i inläggslistan här nedan vem av årets schlagerdeltagare du helst skulle vilja dela en megaflaska skumpa med och varför.
Och ja, flaskan är sedan länge tömd.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastisk final i globen i går, Jag satt på helspänn när Sanna fick mest tittarpoäng och blev bara så glad när det stod klart att Perrelli vann. // Henrik

Jerry sa...

Inte för att jag är i något större behov av en tom Magnumflaska med skumpa – men om jag skulle haft en intakt sådan hade jag gärna delat den med Strömstedt och bandet.
Vad var det som gick fel?
Revanschen lär komma på Svensktoppen.

Till sist - tack för alla rapporter från schlagervärlden.
Vi syns om ett år, om inte tidigare.

Anonym sa...

Jag hade hoppats pa Sanna, men kanner mig inte alltfor besviken... BWO for coola? Jag tror snarare for trista!

schlagerkung sa...

Rätt låt vann! Schlagerkung är bäst på att tippa. Och mycket nöjd. Jag hade delat skumpan med Björn Gustafsson. Varför? Då hade jag fått allting själv.