18 september 2008

Det ryktas...

...att Expressens lista på "aktuella Melodifestivalartister 2009" snart är längre än telefonkatalogen. SNARK!

För övrigt är det väl knappast en nyhet att hårdrock är det nya schlager/svensktopp?

Takidas hundra veckor på Tracks, hårdrocksfestivalen i Blekinge som typ bara har konkurrens i Diggiloo-konceptet i folklighet och gamla Kizz och AC/DC-låtar dyker upp i Så ska det låta.

Problemet i MF/ESC-sammanhang är väl snarare att Finland insåg detta redan 2006. Kanske dags att komma på något nytt och eget?

3 kommentarer:

Anonym sa...

OCH Tommy Nilsson?? Eehh borde inte han hålla sig långt i från MF?? // Jonas

Johan sa...

Takida dementerar på sin hemsida:

"Som ni kan läsa i Expressen är Takida omnämnda till att vara aktuella för Melodifestivalen 2009. Detta är helt FELAKTIGT och vi vet inte vart den informationen kommer ifrån. Takida spelar en kommersiell musik och är ett kommersiellt band, men att vi skulle ställa upp i Schlager-SM är helt otänkbart. Att se detta påstående i en ledande svensk kvällstidning gör oss riktigt förbannade! Vi skulle både svika oss själva och våra fans genom att ställa upp på nämnda evenemang. /Robban, Takida."

Gör inte mig något att de håller sig borta direkt... Roligast annars i Expressen-artikeln är avslutningen: "Förutom Takida och Crash Diet ska även Tommy Nilsson och Bosson vara aktuella för Melodifestivalen 2009."

Tommy Nilsson och Bosson?? Av alla artister på listan så tycker journalisten att de är värda att lyftas fram tillsammans med Takida och Crash Dïet - humor!

Oswald sa...

Tommy Nilsson har definitivt Melodifestivalförbud en bra bit in på 2010-talet.
Bosson borde också fortsätta skämmas.