16 oktober 2008

Gyllene idiot

Visst, vi beundrar våra bloggande schlagerkollegor på Gyllene Skor. Men vad är det för jubelidiot dom plockat in nu? Nog för att Expressens Lars Johansson har noll koll, men att en kille på en etablerad schlagersajt ska skämma ut sig så här är pinsamt.
Så. En gång för alla:
Idol har ALDRIG haft schlagertema.
Det är med andra ord INGEN tradition som hålls sista veckan i oktober. Och Carola har fortfarande INGET med denna påstådda schlagervecka att göra.
Nog nu.

6 kommentarer:

Mika sa...

Hahahhah. kan man inte annat än skratta.

Elias sa...

Jag blir provocerad av sådana uppenbara tabbar. Det är som inte ens roligt längre. Länge leve schlagerprofilerna som skiljer fakta från rena påhitt!!

Oswald sa...

Länge leva läsare som Mika och Elias! Och NER med allt jäkla schlagerfuskande och felaktigheter bara för att de tror att folk inte tar det seriöst.

Vi tar schlager på största allvar - då blir det som roligast och mest på skoj!

Alexander Borodin sa...

Hej, där!
Som ansvarig för Gylleneskor.se tar jag på mig ansvaret för att det blivit lite fel på ovannämnda artikel. Det var jag som publicerade artikeln lite för snabbt. Det är ett internt problem hos oss som gjort att felet inte ändrats i rimlig tid.

Det blir lite fel ibland. Låt oss säga att vi inte är riktigt varma i skorna ännu vad gäller Idol.

Jag kan ju passa på att tala om att Gylleneskor söker fler medarbetare - gärna "experter" på Idol.

Jag tycker dock att det är orättvist att tycka att vi inte tar "schlager" och Melodifestivalen på allvar. Man bygger inte upp en sajt som Gylleneskor och ägnar så sjukt mycket tid åt det här på fritiden om man inte tar det här på allvar.

Vi har haft en del bakslag den senaste tiden och det har inte varit lätt att ratta skutan Gylleneskor - men vi kommer inte att ge upp nu!!!

Det händer mycket framöver - kanske lite för snabbt - därav att dte blir lite fel.
Kalla oss gärna "gyllene" men inte idioter, tack!
Vi länkar förresten numera till er blogg - och flera andra bloggar oh sajter - Schlagerprofilerna står högst upp i listan - därför att ni är en av de bästa! ;-)

Dessutom vill jag gärna att de som uppmärksammar fel på vår sajt - gärna mejlar och gör oss uppmärksamma om det.
Jag är också medveten om att det är lite fel i våra historiska databaser både tekniskt och den mänskliga faktorn. Vi behöver fler som kan hjälpa oss med att fixa till den lite.

Hjälp oss gärna där!
Tack.

Ronny sa...

Ja ja.
Vi vet att ni tar schlager på allvar. Och det är därför vi läser Gyllene Skor och också länkar till er. Men vår grej är att sticka ut hakan och ha åsikter, och i det här fallet så tycker jag att "Gyllene Idiot" var en passande titel på inlägget. För det var en korkad artikel utan nån som helst koll.
Respekt ska man förtjäna och du, Gustav och de andra har vi full respekt för. Men när man som Daniel far med sådana här felaktigheter så får man ett rejält tjuvnyp av Schlagerprofilerna.
Så det så.
Men i övrigt: Keep up the good work!

Alexander Borodin sa...

;-) Det var inte bara Daniels fel den här gången och det var på mitt initativ artikel producerades. Så kalla inte en av våra nya medarbetare för något dumt.

Vi ses, Ha det så gott!