09 december 2008

Ännu ett icke-scoop från Expressen

Idag "avslöjar" Expressen (och visar de "sensationella" bilderna på) att Kevin Borg inte är amatör, utan har deltagit i den Maltesiska varianten av Melodifestivalen två gånger.

No shit Sherlock!
Det skrev vi här i bloggen den 29 september.
Dessutom har väl detta A) aldrig varit någon hemlighet och B) vem som helst får väl vara med i Idol - det finns inget amatörtvång (det här är inte OS) utan det enda som krävs är att juryn vill ha med en. Att TV4 sedan hellre vill upptäcka nya stjärnor är väl egentligen en annan - men självklar - grej.

Och om det mot förmodan finns massa människor där ute som blir upprörda av Expressens meningslösa avslöjande och som röstat på Kevin hela hösten med villfarelsen att han blev upplockad från gatan så får de faktiskt skylla sig själva.
Ni får den idol ni röstar på och förtjänar (You're the Voice? hahaha). Läs på bättre nästa gång!

"Alice Svensson har ett större motstånd än vad som tidigare varit känt."
My ass.

1 kommentar:

Susanne sa...

Ja, jag måste säga att det är rätt illa när lokaltidningen ligger flera dagar före... http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=4415407 Längst ner i artikeln berättar Kevin själv om hurdan artist han var på Malta.

Jag gillar honom inte själv, alldelens för goodie-two-shoes för min smak, men det är ju inte som att han har försökt dölja det här och nog passar han som idolvinnare... hoppas Alice får göra en schysst skiva med någolunda eget material snart :)