16 december 2008

Schlagerkaos

Vi har hört rykten om det i månader nu, men blundat, hållt för öronen, och vägrat tro på att SVT verkar behandla sitt flaggskepp som en nybörjarkurs för jollar - men nu säger Aftonbladet samma sak (eller har möjligen snappat upp samma rykte) och då måste det väl vara sant?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det kanske bara blir Levengood kvar,, hua. Peter Settman är helt ok annars (och Linda Rosing,, hon brukar ju inte tacka Nej.) // Jonas

Oswald sa...

Peter Settman?
LINDA ROSING?????????

Nä, nu är det 100 armhävningar och 30 Främling på dig innan du får gå vidare här...

Johan sa...

Jag har sagt det förr och säger det igen - Mia och Klara. Synd bara att jag inte hittat någon bettingsajt där man kan lira på det =)

Holger sa...

Det var väl en för jävla tur att det inte blev Petra Medhe i alla fall. Hon och Pia Johansson är de två sämsta "komikerna" som gått i ett par skor.

Vem man hoppas på ska leda? Tja. En svår nöt att knäcka för mig. Troligen ännu svårare för SVT. De önskar nog att Luuk valt att köra ett år till.

Oswald sa...

FYI:
Det var SVT som valde bort Luuk. Inte tvärtom.

Och jag tycker Mede är lysande i Morgonsoffan.

Anonym sa...

Rosing var jag mest ironisk över eftersom hon inte brukar tacka nej,, och peter settman är väl ok om ingen annan vill eller kan?? MEN mia o klara,, JAAAAAAAAAAAA!!!! snälla låt det bli så. (eller kanske han Henrik i musikhjälpen, han är kul) // Jonas

Oswald sa...

Vi vem det blir.
Och det blir ingen av de du nämnde.
Men snart är det avlöjat.

Och nej.
Jag är sjukt trött på Peter Settman och förstår inte alls hans hype.

Min kollega och jag är förmodligen oense på den punkten, men jag tycker han är Lasse berghagen-varianten på Filip & fredrik, och då föredrar jag alla de tre originalen framför kopian.