26 januari 2009

BWOs hemliga schlagerkupp?

Vad sägs om att starta veckan med ett hett schlagerrykte vi snappat upp?

Vi har nämligen hört att BWOs Timbaland-möter-Army-of-Lovers-aktiga ballad You're Not Alone, kanske inte nödvändigtvis behöver vara en ballad i Eurovision om den skulle komma så långt!

Låten ryktas nämligen ursprungligen ha varit en långt mycket fartigare historia - men när trion kände att efter två uptempoförsök så var det med en ballad de ville ställa upp om det skulle ställas upp igen så lugnades tempot ned något - och vi har hört att om det blir läge för Moskva så finns det ingenting som hindrar att den blir uptempo igen ifall ESC skulle visa sig svämma över med ballader i år.

Kul tycker vi som för det första är för allt nytänkande vad gäller skickandet av Melodifestivalvinnaren till ESC (att de flesta nummer måste göras om i år för att åtta personer ska bli sex (där några måste kunna sjunga) har vi applåderat sedan länge som bekant) är välkommet och som för det andra är långt ivrigare påhejare av snabba poplåtar - eller åtminstone midtempoaktig drama-disco som vi hört att YNA skulle kunna bli (gärna komplett med sexiga "Marina-prator") - från BWO än av deras svensktoppsballader. Vad tycker ni?

Inga kommentarer: