25 januari 2009

Vi kommer vara där - vad vill ni veta?

Så rasslade det ned en ackreditering till Melodifestivalens sex tävlingar även i undertecknads brevlåda, och därmed kan ni räkna med att ha era favorit-schlagerbloggare på plats vid scenkanten under repetitionerna (och sist kvar på efterfesterna) under sex veckor i år också.

Nu vill vi veta vad ni vill veta!

Självklart kommer vi ösa på med allt som inte får plats på QX.se här i bloggen precis som ifjol; rykten, spekulationer, magkänslor och mängder av mer eller mindre lyckade bilder, men kanske finns det ändå något ni saknar? Något ni alltid velat veta om TV-juggernauten Melodifestivalen men aldrig vetat vart ni skulle vända er för att fråga? Okej, nu har ni chansen! Ös på med frågor via mail eller som svar på det här (eller kommande) inlägget och vi lovar göra allt för att släcka just din kunskapstörst.

Fast mest tänker vi ha sjukt kul som vanligt och äta, andas, dricka och rapportera schlager. På med säkerhetsbältena: Melodifestivalens logga vajar redan på flaggor utanför Scandinavium och om en och en halv vecka kör vi!

9 kommentarer:

Anonym sa...

ååh jösse amalia,, Knappt två veckor kvar och svissch så är det mars och VÅR., MEN först ska jag bara njuta av 6 veckor schlager och önska att det aldrig tar slut typ (eller jo kanske lite men bara lite, lite). Och Markus Fagervall, hur tråkig och noll utstrålning kan man ha egentligen?? (se idrottsgalans tom jones medley hujedanamej) // JOnas

Ellen sa...

Åh nej jag är inte alls avundsjuk! Hahah! NÄR ska SVT belöna mig för lång och trogen tjänst som schlagerbloggare? De är helt otroliga som kan ge ackreditering till Gylleneskor men inte till mig. Jag har bönat och bett (eh, skrivit ett välformulerat och trevligt mail) men inte.
Men hm. Jag vill höra allt om låtarna. Jag litar ju på er och vet ungefär vad ni gillar, och var min smak skiljer sig från er, så pålitligaste låtomdömet kommer från Schlagerprofilerna! Sen vill jag förstås se bilder på kläderna. Och höra allt skvaller.

Anonym sa...

Inte bara skvaller utan mer analyser om låtar, artister och kläder etc. Tänk på att schlager är viktigt och spännande samt njut av att vara med där saker händer.

Kram Håkan

Alexander sa...

Jag vill ha massvis med bilder. :-)

Anonym sa...

Hmpf.

Om man inte kan säga B, än mindre.. O, I C.

Jag gillar lite denna:

http://www.youtube.com/watch?v=ybbNQnSPseA

MF behöver lite mer oompf och egensinnat vågat, tycker jag, så min fråga är om det blir lite mer än skräddarsydda "lösningar" iår?

/Pedro

Anonym sa...

Minimal euro-site, men dock BEREDD på att ta strid med era favoriter om så skulle behövas;

http://sites.google.com/site/eurovulsion2009/

:)

/Pedro

Oswald sa...

Jag e inte riktigt med på vad du menar Pedro?
"Om man inte kan säga B, än mindre.. O, I C."?

Men du behöver inte alls ta någon strid. Du får ha precis vilka favoriter du vill och vi kommer ha våra - och ibland är de förmodligen samma och ibland förmodligen olika.
Det är själva grejen med MF - det finns inget rätt och inget fel. Det gäller bara att rösta på det man gillar själv.

Happy Melodifestival.

Anonym sa...

O.I.C. var väl lite menat som "Oh, I SEE..."

:) Happy MF to you too.

/ Pedro

Oswald sa...

hahaha
Tänk på att du pratar med två farbröder här. ;)

Eller okej.
Pinsamt av mig.
=)