17 januari 2009

Hurra för skrällar!

Skrällar känns väldigt schlager och eftersom vinsttippade Team Wells fick lämna Körslaget ikväll så måste Schlagerprofilerna kommentera detta.
Och det gör vi med ett hurra! Äntligen fick de självgoda rocknrollpajsarna från Falkenberg lämna in och tacka för sig. Vilket innebär att det nu bara är tre sköna körer kvar i semin.
Jag älskar charmiga Hanna och hennes euforsika podiedans, amibitösa Eriks moderna låtval och Magnus glada bögdiscolåtar där kören verkligen rullats i glitter och fjädrar.
Nu blev allt så förbaskat mycket mer spännande, och jag kommer att sitta klistrad varje lördag.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hur blir, kombinationen av 3 totalt talanglösa körer med 3 totalt hjärndöda körledare och en totalt blåst programledare något som någon någonsin skulle vilja se? Den enda som hade ens ett uns av talang och artisteri hittils har nu blivit utröstad, och det är nu som du/ni sitter och är klistrade framför dumburken?

Anonym sa...

Klockrent skrivet! :) Kunde nästan inte skrivit det bättre själv! ;) Men som Uddevallabo hoppas jag ju ändå i slutändan på Team Erik.. :)

Oswald sa...

Robert, vi vet att du är besviken, men ta inte ut det på oss! Nya friska tag nu bara - som efter Sommarnatt.

Å bara det blir en västkustkör är jag nöjd - även om jag tycker det räcker med EMD-hype innan MF nu och unnar Magnus C en framgång!

Agilitydream sa...

Så går det när folk inte röstar. Men gnälla efteråt det går bra. Wells är ingen gud som kan ta sig vidare hur som helst. Man måste rösta även på honom. Kitty borde åka hem men det är många tonårsbrudar som gillar henne. Och vilka är det som röstar.......precis......

Anonym sa...

Hehe.. Jag gillar OCH röstar på Kitty (den enda behållningen i LD,, Jo Bagge är iofs bra,, Och Körslaget; den jag gillade åkte ju ut först :( Hurra för deras version av en Kentlåt,, Vill ha den låten på singel med kör och allt och HAN som sjöng, mycket bättre än när JB sjuner den. // Jonas